Rămâi conectat

Ştirea zilei

Simona Halep a umilit-o pe SerenaWilliams: 6-0, 6-2, la Turneul Campioanelor! Românca, aproape sigur calificată în semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simona Halep 1Românca i-a luat primul set alb americancei în doar 20 de minute de joc. Partida a durat o oră şi cinci minute, iar constănţeanca a jucat un tenis de vis! Simona Halep a reuşit cea mai importantă victorie din cariera ei şi a învins-o cu 6-0, 6-2 pe Serena Williams, locul 1 WTA.

Într-o partidă care a durat aproximativ o oră, Halep a cîştigat al doilea meci de la Turneul Campioanelor şi conduce în clasamentul din Grupa Roşie.

Aceasta este prima victorie a Simonei Halep în cele patru întâlniri cu Williams. Pînă acum, românca a cîştigat doar un set în cele trei meciuri cu americanca, care astăzi n-a reuşit decât două game-uri, ambele pe propriu serviciu.

Aceste este primul meci cîştigat de Halep împotriva unei jucătoare clasate în Top 3 în 9 întîlniri cu o jucătoare clasată în primele trei din lume. Cea mai importantă victorie a fost în faţa polonezei Agnieszka Radwanska, clasată în momentul întîlnirii cu Halep pe locul 4 WTA.

Americanca Serena Williams, liderul absolut al tenisului feminin, a fost devastată de românca Simona Halep, după un meci extraordinar.

Jucătoarea română de pe locul patru în lume este foarte aproape de calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, după o demonstrație de tenis fabulos, 6-0, 6-2 în fața Serenei Williams.

Simona Halep (23 de ani) a reușit azi cel mai bun meci al carierei, zdrobind-o pe cea mai titrată jucătoare aflată încă în activitate, care stă de 88 de săptămâni pe prima poziție a clasamentului WTA.

În următorul meci, Halep va juca împotriva Anei Ivanovici. Sîrboaica a învins-o în două seturi, 6-1, 6-3 pe canadianca Eugenie Bouchard.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea