Și Unirea Alba Iulia se reunește luni, 20 ianuarie

Unirea Alba Iulia este a treia divizionară terță din Alba ce are startul pregătirilor luni, 20 ianuarie, la ora 14.15 fiind fixată, la Stadionul “Cetate”, prima ședință de pregătire sub comanda antrenorului Mihai Manea.

În funcție de momentul încasării banilor de la Al Ahli, “alb-negrii” vor decide unde vor efectua cantonamentul centralizat preconizat pentru intervalul 1-9 februarie, programul jocurilor de verificare (fiind prevăzute 6-7 amicale) depinzând de locația unde se va derula stagiul de pregătire (la domiciliu sau la Codlea).

Luni vom demara antrenamentele, iar până atunci vom avea mai multe date în privința programului”, a precizat “principalul” Unirii Alba Iulia.

Menționăm că gruparea albaiuliană așteaptă din toamna trecută aproximativ 200.000 de dolari de la formația din Arabia Saudită, bani cuvenți în contul transferului lui N. Stanciu, acum un an, de la Sparta Praga la Al Ahli (procent din contribuția de solidaritate).

“Sperăm ca până la finele lunii să intre banii respectivi. Vor fi și plecări din efectiv, dar vom face și 3 transferuri, vizând un fundaș dreapta, un apărător central și un mijlocaș”, a spus Mihai Dăscălescu, oficialul divizionarei terțe din Cetatea Marii Uniri. Dacă mijlocașul Bârdea va susține probe de joc, începând de luni, la divizionara secundă Concordia Chiajna, sunt șanse majore ca alți doi jucători să plece în această iarnă la echipe din Alba: Al. Kiraly – la Industria Galda de Jos, respectiv Tat – probabil la Performanța Ighiu.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...