Rămâi conectat

Ştirea zilei

Și tu poți fi Moș Crăciun! Un grup de tineri din Alba caută cazuri sociale pentru a aduce magia Crăciunului în casele celor nevoiași

Ziarul Unirea

Publicat

în

Anul acesta și tu poți fi Moș Crăciun!! Este sloganul sub care mai mulți tineri din Alba s-au adunat pentru a aduce un strop din magia sărbătorilor de iarnă în casele oamenilor nevoiași.

Grupul din care fac parte 20 de oameni, tineri antreprenori din Alba, a decis să ia pe cont propriu o acțiune deloc simplă, dar care pornește din suflet și merge către semenii aflați în nevoie: aceștia strâng benevol haine, jucării, alimente și dulciuri pentru copiii și oamenii nevoiași.

Prin intermediul ziarulunirea.ro, tinerii doresc ca cititorii care cunosc persoane, familii nevoiașe, să îi contacteze pentru a încerca să aducă în casele lor un strop din lumina Crăciunului: „Cazurile pot fi diferite: poate fi vorba de o familie numeroasă, de bătrâni bolnavi și singuri sau de oameni cu dizabilități”, transmit tinerii.

Ideea unei astfel de campanii umanitare s-a născut în jurul sărbătorilor de iarnă, atunci când toți suntem mai buni și mai deschiși către ajutorarea aproapelui.

Numai că tinerii și-au dat seama de un aspect care multora dintre noi ne scapă: Faptele bune se pot face nu doar de Paști și Crăciun. De aceea, tocmai din această nevoie, grupul cu suflet mare își dorește să continue astfel de acțiuni pe tot parcursul anului.

Cei care îi pot susține sau doar să le semnaleze cazurile o pot face la numerele de telefon: 0729399898, 0746212302 sau 0759061746.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea