Rămâi conectat

Curier Județean

Și-a lovit cu pumnii concubina: Tânăr de 27 de ani, din Blaj, REȚINUT de polițiști pentru 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 27 de ani a fost reținut de către polițiști după ce și-ar fi agresat concubina. Cercetările sunt continuate față de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie

Polițiștii din Blaj l-au reținut pe un tânăr care și-ar fi agresat concubina. Bărbatul este cercetat pentru săvârșire infracțiunii de violență în familie.

În după amiaza zilei de 11 martie 2021, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată, de către o persoană care nu a dorit să-și decline identitatea, cu privire la faptul că, la un imobil din municipiu are loc un conflict între membrii unei familii.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, un tânăr de 27 de ani, din Blaj, și-ar fi lovit cu pumnii concubina, o tânără de 24 de ani.

Față de bărbat, a fost întocmit un dosar penal, pentru violență în familie și a fost luată măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 12 martie, reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea