Și-a bătut un consătean cu pumnii și picioarele, după o discuție în contradictoriu. Bărbat de 56 de ani, din Sâncel, REȚINUT de polițiști

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Și-a bătut un consătean cu pumnii și picioarele, după o discuție în contradictoriu. Bărbatul de 56 de ani, din Sâncel, a fost REȚINUT de polițiști.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au reținut pe un bărbat din Sâncel care și-a agresat un consătean. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La data de 27 iulie 2020, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 56 de ani, din comuna Sâncel, județul Alba.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 24 iulie, în timp ce se afla pe o stradă din comună, ar fi avut discuții contradictorii cu un bărbat de 51 de ani, din Sâncel, context în care i-ar fi aplicat, acestuia din urmă, mai multe lovituri cu pumnii și picioarele. Ulterior, în cursul serii, agresorul ar fi așteptat victima în apropierea locuinței sale și ar fi lovit-o din nou.

În cursul zilei de azi, 28 iulie, bărbatul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei