Rămâi conectat

Curier Județean

Și-a amenințat soția și a încălcat ordinul de protecție: Bărbat de 43 de ani din Alba, REȚINUT de polițiștii din Dumbrăveni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba a fost reținut ieri de către polițiștii din Dumbrăveni după ce a încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Mediaș, ca urmare a sesizării unui act de violență în familie.

În fapt, la data de 17 octombrie, polițiștii din Dumbrăveni au răspuns unui apel 112 prin care o femeie (45 de ani, domiciliată în Hoghilag) sesiza acte de violență împotriva sa exercitate de către soțul acesteia. Polițiștii, în urma analizei de risc efectuate, au emis pe loc un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, prin care s-a dispus evacuarea temporara a bărbatului (în vârstă de 43 de anii, domiciliat în județul Alba) din imobilul din localitatea Hoghilag.

În data de 26 octombrie, Judecătoria Mediaș a emis ordin de protecție pentru 6 luni, prin care bărbatul era obligat sa nu se apropie la o distanță mai mică de 100 m de partea vătămată și locuința acesteia.

La data de 23.10.2020 și 27.10.2020, femeia a sesizat organele de politie cu privire la faptul că soțul său a pătruns în curtea imobilului și a amenințat-o, însă până la sosirea polițiștilor acesta părăsea imobilul și se ascundea.

În urma activităților specifice desfășurate în data de 29.10.2020, după ce în jurul orei 1700 victima a sesizat din nou prezența soțului ei în imobil iar până la sosirea polițiștilor acesta a părăsit locuința, polițiștii au reușit în jurul orei 1900, să îl depisteze pe bărbat în timp ce încerca să escaladeze din curtea imobilului vecin în curtea părții vătămate.

Bărbatul a fost reținut de către polițiștii din Dumbrăveni pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea hotărârilor judecătorești și amenințare. În cursul acestei zile va fi prezentat instanței pentru luarea unei măsuri legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații La Aiud, de Ziua Bibliotecarului 2024, s-a deschis o nouă bibliotecă publică cu aproximativ 4.000 de volume. Inaugurarea Bibliotecii „Ovidiu Hulea” a avut loc într-un spațiu din cadrul Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea