Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Și-a amenințat cu MOARTEA și și-a agresat concubina. Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru un bărbat din Roșia Montană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Și-a amenințat cu MOARTEA și și-a agresat concubina. Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru un bărbat din Roșia Montană.

Polițiștii din Roșia Montană au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat și amenințat cu moartea concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 01 noiembrie 2020, polițiștii din Roșia Montană au fost sesizați, de către o femeie din localitatea Dăroaia, cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri ar fi fost agresată și amenințată de concubin.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 32 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea