Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, pe mai multe străzi din municipiul Alba Iulia

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale se va sista joi, 18 iulie, pe mai multe străzi din municipiul Alba Iulia, în vederea efectuării unor lucrări la sistemul de distribuție.

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 18 iulie, începând cu ora 9.00, pe strada Vasile Goldiş, b-dul Transilvaniei, b-dul 1 Decembrie 1918 şi b-dul Revoluţiei 1989, din municipiul Alba Iulia.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...