Rămâi conectat

Curier Județean

Serviciile Polaris M Holding, restricționate de către operatorul Centrului de Management al Deșeurilor Galda de Jos. Care sunt motivele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Societatea de salubritate POLARIS M HOLDING anunță cetățenii că, în urma limitărilor impuse de operatorul Centrului de Management al Deșeurilor din Galda de Jos, nu va mai putea presta activități în zilele de sâmbătă și duminică în Municipiul Alba Iulia, iar serviciul de colectare din localitățile Ciugud, Sântimbru, Galda, Stremț, Teiuș, Rădești și Cricău va fi sistat, până la reglementarea condițiilor.

Activitatea Polaris M Holding în cadrul Centrului de Management Integrat al Deşeurilor Galda de Jos este restricționată fiind limitată la depozitarea a 120 de tone de deșeuri menajere, capacitate care nu poate asigura depozitarea nici doar pentru Municipiul Alba Iulia.

În cadrul contractelor încheiate între firma Polaris M Holding cu asociațiile de proprietari, programul pentru ridicarea deșeurilor include zilele de sâmbătă și duminică, însă programul CMID Galda de Jos este limitat până vineri, la ora 16:00.

De asemenea, în localitățile Ciugud, Sântimbru, Galda, Stremț, Teiuș, Rădești și Cricău, va fi sistat în totalitate serviciul de ridicare și colectare a deșeurilor, până la reglementarea limitărilor impuse.

Într-o notificare a RER VEST SA, Polaris M Holding este înștiințat de faptul că, potrivit contractului de concesiune, poate fi preluată doar cantitatea maximă de 120 de tone de deșeuri menajere amestecate zilnic.

„În calitate de operator licenţiat a staţiei CMID de la Galda de Jos, judeţul Alba, conform contractului de concesiune nr. 248/09.02.2021, vă informăm că datorită capacităţii de procesare actuale a staţiei începând de azi, 21.05.2021, putem prelua cantitatea maximă de 120 de tone de deşeuri menajere amestecate zilnic”, arată notificarea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea