Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Seria a 5-a, Liga a III-a la fotbal: Industria Galda de Jos a pierdut, acasă, derby-ul împotriva Luceafărului Oradea – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Industria Galda de Jos a pierdut, sâmbătă, acasă, cu scorul de 1-3 (1-2), meciul împotriva liderului Luceafărul Oradea, într-o partidă din Liga a III-a, seria a 5-a la fotbal. 

Galda de Jos - Luceafarul Oradea51Industria Galda de Jos nu a reușit să se impună în meciul de pe teren propriu împotriva Luceafărului Oradea și a căzut, astfel, în clasament pe locul 5, înainte de această partidă situându-se pe locul 4, poziție pe care a urcat CSM Sighetul Marmației.

Prin această victorie, Luceafărul Oradea și-a consolidat poziția de lider.

Oaspeții au condus meciul de la început până la sfârșit, primul gol fiind marcat de Balla Istvan (min. 7) – după o pasă în adâncime, la care Haiduc a greșit, mingea lovindu-l în spate la un balon lung, Industria Galda de Jos egalând în minutul 28 prin reușita lui Baghiu (reluare sub bară, după o pătrundere a lui Cernea și o pasă excelentă de pe dreapta).

*Paul Ciucă: „Prima repriză, cea mai bună de când sunt eu antrenor la Industria”

Dacă aș fi fost un simplu spectator, jocul ar fi fost o încântare, așa, ca antrenor sunt necăjit, normal, că am pierdut. Prima repriză a fost cea mai bună realizată de echipa mea, de când sunt eu antrenor aici. Le mulțumesc jucătorilor pentru atitudine și spectacolul oferit. A rezultat o luptă crâncenă, în care și norocul a contat enorm„, a declarat antrenorul Paul Ciucă, ce a oferit trei surprize în formula de start: portarul Iancău, juniorul Vonya și revenirea lui Frențiu. Industria a pierdut al doilea joc consecutiv și se îndepărtează de locurile fruntașe.

Luceafărul a intrat cu avantaj la pauză, Nogo Salif marcând golul al doilea în minutul 30, din apropiere (din nou bâlbâială în defensivă, fază la care gazdele au solicitat fault la Vonya).

*Gol anulat gazdelor în minutul 35!

Baghiu a împins mingea în plasă după o respingere în față a portarului, la un șut bombă trimis de Al. Man, din lovitură liberă, o fază litigioasă, la limită.

Înainte de fluierul de final, Roșu Constantin (min. 90+1) a mărit avantajul (Haiduc a fost deposedat aproape de centrul terenului de Arnăutu, care a pasat decisiv).

Gligor Udrea, directorul executiv al Industriei Galda de Jos, a spus, după meci, că golurile au venit în urma unor ”bâlbe” în apărare.

A fost un meci frumos, peste nivelul Ligii a III-a, cu multe faze de poartă. Am avut o primă repriză mai bună, dar din păcate am avut multe ocazii pe care nu le-am putut finaliza, iar ei s-au impus din cauza unor nefericite greșeli în apărare. Golurile au venit, mai exact, în urma unor bâlbe”, a spus Udrea.

Industria Galda de Jos: Iancău – Olar, Haiduc, Man, Boancă (58, Cioplântă), Frențiu (61, Câmpean), Vonya (75, Kilin), Lupșan, Bodea, Baghiu (70, Mureșan), Cernea; rezerve Căt. Ștef – Căt. Ivașcu, R. Lungu.

Luceafărul: E. Pap – Radu, Nogo Salif, Balea, Balla, Roșu, Arnăutu, F. Drăgan, Hlinca, Tegle, Feher; rezerve Goia – Bactar, Floruț, Chiș, M. Popa, Ban, Supuran. Antrenor Dan Dobai.

Industria Galda de Jos ar fi avut de disputat următorul meci la Bălan, echipă care s-a retras din campionat. Astfel, echipa antrenată de Paul Ciucă va câștiga la ”masa verde” cu scorul de 3-0.

Peste două etape, Industria primește, acasă, vizita echipei din Miercurea Ciuc.

[nggallery id=1869]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea