Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Sergiu Poienar vrea cât mai multă distracţie la bal. Modelul său este celebrul pictor Vincent Willem Van Gogh

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sergiu Poienar spune petrecerea şi concursul de la Balul Bobocilor 2013 organizate de elevii claselor a XI-a de la Liceul de Arte „Regina Maria” va fi singura noapte din acest an în care vrea să se distreze şi să uite de toate „problemele”. Acesta spune că s-ar bucura şi mai mult dacă ar câştiga şi crede în şansele sale.

Timpul liber şi-l petrece desenând, activitate pe care o practică des, în timpul orelor de curs. În viitor vrea să urmeze cursurile unei facultăţi de arhitectură la Cluj sau la Bucureşti. Când are mai mult timp liber acesta iese cu prietenii, cu rolele.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un model pentru Sergiu este Vincent Willem Van Gogh, pictorul olandez post-impresionist  ale cărui lucrări au avut o influență profundă asupra artei secolului al XIX-lea, prin culorile lor vii și impactul emoțional. Acesta nu doreşte să-i copieze operele celebrului pictor şi vrea să-şi facă propriul stil, bazat pe ideile lui. Are 1,80 şi 54 de kilograme.

Dacă îţi place Sergiu Poienar apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=660]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Marțea Albă, a doua zi din Săptămâna Luminată. Ce e bine să faci ca să eviți ghinionul din anul acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marțea Albă, a doua zi din Săptămâna Luminată. Ce e bine să faci ca să eviți ghinionul din anul acesta A treia zi de Paști este supranumită Marțea Albă, zi foarte importantă și notată tot cu cruce roșie în calendarul ortodox. Ce se întâmplă în această zi și care sunt cele mai cunoscute tradiții legate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea