Sendy Club Țălnar, antrenamente online în perioada carantinei impuse de pandemia de coronavirus

Paul Voicu - Primar 2020

În această situație de criză majoră, în premieră la Alba Iulia, Sendy Club propune o modalitate inedită de mișcare, venind în sprijinul oamenilor și a comunității în această perioadă grea, cu încercări pentru fiecare.

Este o inițiativă lăudabilă în care sunt implicaâi membrii familiei Țălnar. Astfel, Sendy, George și Ana, copii fostului jucător si antrenor dinamvist Cornel Țălnar au lansat un program onine prntru cei ce vor să faca mișcare în această perioadă în care sălile de sport sunt închise, iar autoritățile ne recomandă să stăm acasă

ELIT

Trăim momente delicate, în care normalitatea clipei de azi de departe ce ce îți imaginai în urmă cu câteva zile. Sportul, la toate nivelurile, este lovit din plin de această pademie de coronavirus iar iubitorii de mișcare, indiferent cum se numesc ei, profesioniști sau simpli amatori de alegare în aer liber, resimt din plin efectele acestei stări delicate.

Astfel, reprezentanții respectivului club propun trei antrenamente “speciale”, cu durata de 30 de minute, în fiecare săptămână (luni, miercuri și vineri, de la ora 18.15), care vor fi transmise live pe rețelele de socializare, pe pagina Sendy Club, pentru cei pasionați de fitness sau aerobic. “E foarte important pentru fiecare dintre noi să reușim să ne descrețim frunțile în aceste momente dificile, să reușim să ne deconectăm de la stres și, cel mai important, să reușim să facem mișcare! Sportul conferă sănătate, creează imunitate, e cel mai bun mijloc de relaxare neuro-muscular și totodată e un mijloc foarte important prin care oamenii pot să socializeze! Sperăm să fie de bun augur, mult succes și multă sănătate tuturor! P.S. Și să nu uitați mesajul nostru: Rămâi sănătos – Stai acasă!”, au transmis reprezentanții importantului club din Cetatea Marii Uniri, remarcat în ultimii ani prin diversitatea acțiunilor abordate în plan sportiv.

Mihail David - 2020

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...