Senatorul Daniel Breaz îl susține pe Dragnea: Alături de un om trebuie să fii şi la bine şi la greu/ Poziția PSD Alba privind situația tensionată din partid

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Senatorul PSD de Alba, Daniel Breaz, a spus joi, pentru MEDIAFAX, că organizaţia judeţeană a partidului, reunită în şedinţă, nu a stabilit dacă este pro sau contra cererii de demisie a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD, astfel încât liderul filialei va lua în CExN o decizie „la faţa locului”.

„În Comitetul Executiv (al PSD Alba – n.r.) care a avut loc astăzi, la care au fost prezenţi undeva în jur de 30 de membri, s-a votat pentru unitate în partid. Dar un mandat clar nu s-a hotărât, un mandat clar care să poziţioneze organizaţia într-o direcţie sau alta. Părerile au fost pro şi contra, părerile au fost împărţite, iar în final, s-a supus la vot, în următorul fel să se voteze pentru unitate în partid şi mâine să se ia o decizie la faţa locului, deci nu a fost un mandat clar care să fie pro sau contra”, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, senatorul PSD de Alba, Daniel Breaz.

ELIT

El a adăugat că preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, nu şi-a exprimat în şedinţă o poziţie „concretă”.

„Domnul preşedinte astăzi a ascultat mai mult poziţiile din organizaţie şi nu s-a poziţionat concret într-o parte sau alta”, a spus senatorul PSD.

El a precizat că decizia de a susţine scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea „a rămas în aer”.

„Ceea ce s-a votat azi la organizaţie este unitatea, că trebuie susţinută unitatea în partid, iar unii dintre colegi au spus prin luările de cuvânt să îi dăm preşedintelui să decidă singur cu ce mandat va merge la şedinţă. Unii colegi au spus că trebuie să ne asumăm o decizie, iar decizia de a fi pro sau contra a rămas în aer”, a explicat Breaz.

Senatorul PSD a precizat că el a fost printre cei care s-au declarat în favoarea lui Liviu Dragnea.

„Preşedintele PSD a dus în această perioadă partidul la nişte procente foarte mari şi şi-a asumat un program de guvernare performant, un program care funcţionează, trebuie susţinut şi în aceste momente şi nu trebuie să mergem să acuzăm un om pe nişte presupuneri. Alături de un om trebuie să fii şi la bine şi la greu. Ăsta a fost punctul meu de vedere pe care mi l-am asumat în organizaţia din PSD Alba, astăzi în CEx”, a declarat Daniel Breaz, pentru MEDIAFAX.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Lulu 21 septembrie 2018 at 7:27

DOMNULE RECTOR PARLAMENTAR, te-am crezut un om cu capul pe umeri si cu gindirea ta nu a altora. Dar se pare ca m-am inselat si tare rau imi va parea cind se va intoarce roata !! Dar aceasta-i politica, o mare…..

Silviu 21 septembrie 2018 at 8:52

Performant tare este programul vostru..!
Atat de performant incat ati reusit sa cresteti datoria externa a TARII, numai in acest an, cu 4,7 mld. EUR !!! Si „performanta” asta este doar pentru maririle de pensii si salarii pentru bugetari ! Ca nu sunteti capabili sa asigurati o crestere economica reala datorita faptului ca, in cardasie cu ceilalti „oameni politici” ai TARII ati fost de accord cu ruinarea economiei nationale, cu vanzarea pamantului si distrugerea Gradinii Maicii Domnului!!!!!
Fiti fara grija ca va vine randul sa dati socoteala cat de curand! Si vi se vor confisca averile nemuncite si banii furati si veti mai si infunda puscariile…alea pe care le tot modernizati…ca sa aiba „baietii buni si nevinovati” conditii decente…Ca sunt mai importanti ei decat elevii si studentii nostri!
Sa-ti fie rusine ca esti dascal si – cred- parinte si te doare in cot de copiii care sunt viitorul TARII !!!
Si toate astea pentru un penal hot si mincinos, pentru gasca voastra de TRADATORI de NEAM si TARA !
Sa nu te mai intorci in invatamant! Nu meriti sa mai fii profesor dupa cum te comporti si dupa ce vorbesti..! Ti-am mai spus asta si mai demult !

Bombinel 21 septembrie 2018 at 11:57

Senatorul Breaz e un mare fan al penalilor, a luat intodeauna atitudine pentru sustinerea lor. Poateare motivele lui, nu-i de condamnat omul!

titirca inima rea 21 septembrie 2018 at 13:23

Pana acum cateva zile il sustineau fara nici o retinere pe penalul sef; acum, de cand apele s-au involburat in partid, se declara neutri; peste cateva zile, cand puscariasul va fi dat jos, vor sari si ei cu batele pe el; ti se face scarba de indivizi ca astia

mihai 21 septembrie 2018 at 15:46

O mare deziluzie cu acest individ
Un „om „care trebuie sa modeleze oameni,sa sustina un asemenea individ,cat de jos a ajuns nvatamantul romanesc ,daca un asemenea individ este rector

Cetatean apolitic 23 septembrie 2018 at 12:55

Tov’ rector-senator, o sa-ti aduc aminte episodul acesta rusinos cand o sa vi in campanie electorala in Mihalt si apoi o sa votez in consecinta … fara penali!

AI 24 septembrie 2018 at 19:23

,,Marele„ rector sustine o asemenea nulitate! Cine seamana se aduna. Doar ingamfarea e de el, ca a ajuns rector/cadru didactic universitar la o universitate fara dascali de valoare. Daca e asa grozav, de ce nu desfasoara activitate didactica si de cercetare la o universitate de prestigiu?

Schneider 25 septembrie 2018 at 12:57

Cine știe, face. Cine nu știe, învață pe altii!!!!!!

Comentariile sunt oprite