Rămâi conectat

Politică Administrație

Senatorul Daniel Breaz îl susține pe Dragnea: Alături de un om trebuie să fii şi la bine şi la greu/ Poziția PSD Alba privind situația tensionată din partid

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul PSD de Alba, Daniel Breaz, a spus joi, pentru MEDIAFAX, că organizaţia judeţeană a partidului, reunită în şedinţă, nu a stabilit dacă este pro sau contra cererii de demisie a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD, astfel încât liderul filialei va lua în CExN o decizie „la faţa locului”.

„În Comitetul Executiv (al PSD Alba – n.r.) care a avut loc astăzi, la care au fost prezenţi undeva în jur de 30 de membri, s-a votat pentru unitate în partid. Dar un mandat clar nu s-a hotărât, un mandat clar care să poziţioneze organizaţia într-o direcţie sau alta. Părerile au fost pro şi contra, părerile au fost împărţite, iar în final, s-a supus la vot, în următorul fel să se voteze pentru unitate în partid şi mâine să se ia o decizie la faţa locului, deci nu a fost un mandat clar care să fie pro sau contra”, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, senatorul PSD de Alba, Daniel Breaz.

El a adăugat că preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, nu şi-a exprimat în şedinţă o poziţie „concretă”.

„Domnul preşedinte astăzi a ascultat mai mult poziţiile din organizaţie şi nu s-a poziţionat concret într-o parte sau alta”, a spus senatorul PSD.

El a precizat că decizia de a susţine scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea „a rămas în aer”.

„Ceea ce s-a votat azi la organizaţie este unitatea, că trebuie susţinută unitatea în partid, iar unii dintre colegi au spus prin luările de cuvânt să îi dăm preşedintelui să decidă singur cu ce mandat va merge la şedinţă. Unii colegi au spus că trebuie să ne asumăm o decizie, iar decizia de a fi pro sau contra a rămas în aer”, a explicat Breaz.

Senatorul PSD a precizat că el a fost printre cei care s-au declarat în favoarea lui Liviu Dragnea.

„Preşedintele PSD a dus în această perioadă partidul la nişte procente foarte mari şi şi-a asumat un program de guvernare performant, un program care funcţionează, trebuie susţinut şi în aceste momente şi nu trebuie să mergem să acuzăm un om pe nişte presupuneri. Alături de un om trebuie să fii şi la bine şi la greu. Ăsta a fost punctul meu de vedere pe care mi l-am asumat în organizaţia din PSD Alba, astăzi în CEx”, a declarat Daniel Breaz, pentru MEDIAFAX.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea