Selagea blocat de FC Unirea Alba Iulia!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

După Dâlbea şi Poverlovici (ambii aflându-se extrem de aproape de a lucra din nou cu Aurel Şunda), un alt jucător unirist, Ciprian Selagea şi-a depus, la finele anului trecut, memoriu pentru a deveni liber de contract. „Era firesc acest gest ţinând cont că s-au adunat atâtea restanţe şi echipa are probleme financiare”, a spus fotbalistul. Însă FC Unirea, în momentul în care a fost înştiinţată de FRF de demersul jucătorului l-a blocat, plătindu-i „la zi” drepturile cuvenite pe ultimele luni. „Selagea este plătit la zi, el a înţeles greşit termenii din contract. N-are cum să câştige şi va suporta consecinţele depunerii memoriului. Va fi «ars» cum se cuvine, poate o să renunţăm la el, dar deocamdată la club n-a venit nicio ofertă”, a precizat Marian Sarmeş, acţionarul „alb-negrilor”. (H.D.M.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

jiji 12 ianuarie 2011 at 8:36

să-ţi fie ruşine măi copile ! o să-ţi pară ţie rău şi-o să regreţi toată viaţa că ai făcut asta. te-ai luat după Dîlbea ! Unirea o să renască precum pasărea fenix şi fără voi ! pe această cale fac apel la suporteri…să veniţi cît mai mulţi în tribune şi să nu lăsăm ca această echipă de tradiţie din oraşul nostru să se prăbuşească ! d-le Hava ! n-aveţi orgoliu? ? ? cînd s-a promovat eraţi în mijlocul echipei să vă pozaţi…acum unde sunteţi ? ? ?faceţi ceva ! nu lăsaţi echipa se se destrame !

HAI UNIREA ALBA ! ! !

unirist 12 ianuarie 2011 at 9:49

N-ai la ce sa te astepti din partea lui selagea, decat la tampenii. Fotbalist zero, caracter zero. El crede ca ajunge la vreo echipa de Liga 1 sau cine stie la ce viseaza el, la cai verzi pe pereti. NU cred ca vreo echipa de Liga 1 l-ar lua, nici macar gratis, sau daca l-ar lua dupa 2-3 zile l-ar trimite acasa! La nivelul sau fotbalistic la care se afla, ar trebui sa joace in divizia C, maxim!

Fiara... 12 ianuarie 2011 at 11:33

ia mai vedeti voi de treaba voastra comentatori de kkt de sunteti si jiji si unirist…ii dreptul lui…sa-i deie bani dak vor sa tina…voi aia kre comentati credk sunteti de 120 de kg si mancati seminte si dati din gura k niste legume

unirist 12 ianuarie 2011 at 17:17

ba fiara, poate mamata are 120 de kile, auzi? in primul rand invata sa scrii corect gramatical, pune mana pe o carte. Sigur ai 2 clase ca trenul, nu te ajuta mintea sa spui ceva inteligent. Vezi-ti de treaba ta. Ce bani sa ia Selagea? pt asta trebuie sa joace fotbal si el unul n-a jucat, asa ca gura mica!

Comentariile sunt oprite