Rămâi conectat

Sport

Selagea blocat de FC Unirea Alba Iulia!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După Dâlbea şi Poverlovici (ambii aflându-se extrem de aproape de a lucra din nou cu Aurel Şunda), un alt jucător unirist, Ciprian Selagea şi-a depus, la finele anului trecut, memoriu pentru a deveni liber de contract. „Era firesc acest gest ţinând cont că s-au adunat atâtea restanţe şi echipa are probleme financiare”, a spus fotbalistul. Însă FC Unirea, în momentul în care a fost înştiinţată de FRF de demersul jucătorului l-a blocat, plătindu-i „la zi” drepturile cuvenite pe ultimele luni. „Selagea este plătit la zi, el a înţeles greşit termenii din contract. N-are cum să câştige şi va suporta consecinţele depunerii memoriului. Va fi «ars» cum se cuvine, poate o să renunţăm la el, dar deocamdată la club n-a venit nicio ofertă”, a precizat Marian Sarmeş, acţionarul „alb-negrilor”. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea