Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Șeful Unității de Primiri Urgențe din Alba Iulia: SEWS a venit cu o sponsorizare importantă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Producătorul de cablaje auto SEWS Alba Iulia, filiala locală a producătorului japo­nez de componente auto Sumitomo Electric Wiring Systems-Europe (SEWS-E), ”a venit cu o sponsorizare importantă” pentru Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Alba Iulia, a spus, joi, șeful acestei secții, Aurel Crișan.

Întrebat, în cadrul unei întâlniri cu presa, ce sponsorizări au mai fost acordate secției de Urgențe din Alba Iulia, Aurel Crișan a spus că cea mai recentă, respectiv în luna martie, a venit din partea producătorului de cablaje auto SEWS.

Șeful UPU Alba Iulia a spus că banii au fost livrați, însă a refuzat să spună pentru ce vor fi folosiți, întrucât aceste lucruri nu au fost discutate cu reprezentanții companiei și nu ar fi corect să ”afle din presă”.

”SEWS a venit cu o sponsorizare importantă luna trecută. Ei au dat banii, am primit această sponsorizare și după ce o să facem comenzile atunci vom putea spune mai multe detalii. Nu am discutat cu ei și nu este corect să afle din presă”, a afirmat Aurel Crișan. Acesta nu a spus nici despre ce sumă este vorba.

Medicul Aurel Crișan a adăugat că sunt câteva companii care ”au fost tot timpul lângă Spitalul Județean”, respectiv lângă secția pe care o conduce, enumerând Supremia, Transavia, Alpin 57 Lux, dar și organizația non-guvernamentală Rotary Club Alba Iulia. Totodată, între sponsori se mai numără și Axa Porțelan.

Citește și FOTO. Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Alba a sponsorizat secția de Urgențe a Spitalului din Alba Iulia cu 10.000 de euro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea