// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Șeful Unității de Primiri Urgențe din Alba Iulia: SEWS a venit cu o sponsorizare importantă

Producătorul de cablaje auto SEWS Alba Iulia, filiala locală a producătorului japo­nez de componente auto Sumitomo Electric Wiring Systems-Europe (SEWS-E), ”a venit cu o sponsorizare importantă” pentru Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Alba Iulia, a spus, joi, șeful acestei secții, Aurel Crișan.

Întrebat, în cadrul unei întâlniri cu presa, ce sponsorizări au mai fost acordate secției de Urgențe din Alba Iulia, Aurel Crișan a spus că cea mai recentă, respectiv în luna martie, a venit din partea producătorului de cablaje auto SEWS.

Șeful UPU Alba Iulia a spus că banii au fost livrați, însă a refuzat să spună pentru ce vor fi folosiți, întrucât aceste lucruri nu au fost discutate cu reprezentanții companiei și nu ar fi corect să ”afle din presă”.

”SEWS a venit cu o sponsorizare importantă luna trecută. Ei au dat banii, am primit această sponsorizare și după ce o să facem comenzile atunci vom putea spune mai multe detalii. Nu am discutat cu ei și nu este corect să afle din presă”, a afirmat Aurel Crișan. Acesta nu a spus nici despre ce sumă este vorba.

Medicul Aurel Crișan a adăugat că sunt câteva companii care ”au fost tot timpul lângă Spitalul Județean”, respectiv lângă secția pe care o conduce, enumerând Supremia, Transavia, Alpin 57 Lux, dar și organizația non-guvernamentală Rotary Club Alba Iulia. Totodată, între sponsori se mai numără și Axa Porțelan.

Citește și FOTO. Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Alba a sponsorizat secția de Urgențe a Spitalului din Alba Iulia cu 10.000 de euro

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook