Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Alba a sponsorizat secția de Urgențe a Spitalului din Alba Iulia cu 10.000 de euro

Dragoş Suciu

Publicat

în

Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din județul Alba, Levente Hugo Bara și producătorul de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup, au sponsorizat secția Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Alba Iulia cu 10.000 de euro, bani cu care s-a achiziționat aparatură medicală.

”În luna noiembrie noi am fost contactați de către domnul Levente Hugo Bara patronul de la Supremia și ne-a comunicat că dorește să facă o sponsorizare către secția de Unității de Primiri Urgențe. Ne-am bucurat și am continuat discuțiile cu dumnealui și ni s-a comunicat că dorește să facă o sponsorizare din partea firmei pe care o conduce cu circa 10.000 de euro pentru achiziționarea de aparatură și dispozitive medicale de care avem urgentă nevoie”, a declarat, joi, pentru ziarulunirea.ro, șeful UPU Alba Iulia, medicul Aurel Crișan.

Aurel Crișan a spus că el și întreg colectivul UPU Alba Iulia dorește să-i mulțumească omului de afaceri pentru ajutorul acordat. O parte din aparatura medicală a ajuns la în secție.

”S-au achiziționat două electrocardiograme, o multifuncțională de care am avut foarte mare nevoie pentru că avem foarte multă hârtie de imprimat, documente medicale, dat fiind afluxul mare de pacienți, truse de laringoscoape, cărucioare pentru transport pacienți”, a mai spus Aurel Crișan.

Șeful UPU Alba Iulia a afirmat că anul 2016 s-a încheiat cu sponsorizări importante și speră ca acest trend ascendent să continue.

Secția a avut, de-a lungul timpului, mai mulți sponsori între care îi amintim pe: Transavia, Alpin 57 Lux, Rotary Club Alba Iulia, Agra`s.

Levente Hugo Bara a înfiinţat grupul Supremia la începutul anilor 2000, iar în prezent compania pe care a clădit-o are în portofoliu condimente şi ingrediente alimentare, printre care mixuri, arome, membrane sau stabilizatori alimentari.

[nggallery id=3358]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea