// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Şefi noi la Fabrica de Arme Cugir

Potrivit Ordinului Ministrului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, au fost nominalizați noii membri în Consiliul de Administrație, precum și administratorul special la Societatea Fabrica de Arme Cugir S.A.

Astfel, funcția de președinte al C.A. a fost încredințată secretarului de stat Ioan Radu, iar în calitatea de membri au fost numiți Diana Florea (Ministerul Economiei) și Dan Dobra (pensionar).

Camelia Bârzu a fost reconfirmată ca secretar al consiliului de administrație. De asemenea, Cornel Murg (directorul Cancelariei Instituției Prefectului Alba) a fost învestit în funcția de administrator special la amintita fabrică cugireană de armament.

Murg îl înlocuiește în această calitate pe Bogdan Andronic, promovat secretar de stat la Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri. Conform surselor, la finele săptămânii trecute, a avut loc prima ședință C.A. în această nouă componență.

De reamintit că funcția de director general la Societatea Fabrica de Arme Cugir este deținută de dr. ing. Nicolae Mihăilesc – vicepreședinte al PSD Cugir. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419