Şefi noi la Fabrica de Arme Cugir

Potrivit Ordinului Ministrului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, au fost nominalizați noii membri în Consiliul de Administrație, precum și administratorul special la Societatea Fabrica de Arme Cugir S.A.

Astfel, funcția de președinte al C.A. a fost încredințată secretarului de stat Ioan Radu, iar în calitatea de membri au fost numiți Diana Florea (Ministerul Economiei) și Dan Dobra (pensionar).

ELIT

Camelia Bârzu a fost reconfirmată ca secretar al consiliului de administrație. De asemenea, Cornel Murg (directorul Cancelariei Instituției Prefectului Alba) a fost învestit în funcția de administrator special la amintita fabrică cugireană de armament.

Murg îl înlocuiește în această calitate pe Bogdan Andronic, promovat secretar de stat la Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri. Conform surselor, la finele săptămânii trecute, a avut loc prima ședință C.A. în această nouă componență.

De reamintit că funcția de director general la Societatea Fabrica de Arme Cugir este deținută de dr. ing. Nicolae Mihăilesc – vicepreședinte al PSD Cugir. (C.P.)

ADEZIUNE PLUS

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro