Rămâi conectat

Politică Administrație

Şefi noi la Fabrica de Arme Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit Ordinului Ministrului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, au fost nominalizați noii membri în Consiliul de Administrație, precum și administratorul special la Societatea Fabrica de Arme Cugir S.A.

Astfel, funcția de președinte al C.A. a fost încredințată secretarului de stat Ioan Radu, iar în calitatea de membri au fost numiți Diana Florea (Ministerul Economiei) și Dan Dobra (pensionar).

Camelia Bârzu a fost reconfirmată ca secretar al consiliului de administrație. De asemenea, Cornel Murg (directorul Cancelariei Instituției Prefectului Alba) a fost învestit în funcția de administrator special la amintita fabrică cugireană de armament.

Murg îl înlocuiește în această calitate pe Bogdan Andronic, promovat secretar de stat la Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri. Conform surselor, la finele săptămânii trecute, a avut loc prima ședință C.A. în această nouă componență.

De reamintit că funcția de director general la Societatea Fabrica de Arme Cugir este deținută de dr. ing. Nicolae Mihăilesc – vicepreședinte al PSD Cugir. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea