Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șefa CNAIR, despre inaugurarea lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș – Turda: „La Sebeș-Turda n-are nicio treabă cu alegerile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul unei emisiuni online, Mariana Ioniță, șefa CNAIR a discutat despre situația mai multor drumuri și autostrăzi din România, printre care și deschiderea celor 15 kilometri din autostrada A10 Sebeș – Turda.

Citește și: VIDEO| Cum arată autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, cu o zi înainte de deschiderea OFICIALĂ a circulației

„Mâine se deschid 15 km pe A10 Sebeș-Turda: Noi, darea în trafic ne-am propus-o de la începutul anului. În sufletul meu mi-aș fi dorit să dăm în trafic și sectorul 1 și sectorul 2. Noi am discutat ca anul acesta o să închidem. Nu ne închidem.

Dacă vă duceți pe podul spre Aba Iulia, pe DN, e un infern acolo.

Darea în trafic a acestui sector în decembrie e un plus de valoare. Aveam varianta să o dăm în trafic acum și să o folosim acum, sau să o deschidem în aprilie.

Eu am trimis echipa de siguranță circulație, nu am fi dat în trafic dacă era vreun pericol.

Nu are legătură cu alegerile. Antreprenorul s-a organizat. La Sebeș-Turda n-are nicio treabă cu alegerile.

Nodul Alba Iulia Nord, colegii noștri vor fi gata, ei si-au propus aprilie mai, cel mai târziu. Depinde de Aktor, dacă ei termină în iunie, va fi gata în iunie.

Eu lucrez cu echipa de la direcția de calitate la modificarea normativelor. Nu e normal să mergem pe normative din anii 80. Ăia din țările reci nu mai toarnă asfalt? Le-am dat termen maxim 3 săptămâni să-mi prezinte o propunere”, a transmis Mariana Ioniță, șefa CNAIR.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Continuă demolarea Blocului G2 „Turturica”, din Alba Iulia: Cum va arăta parcarea supraetajată care se va construi

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO | Continuă demolarea Blocului G2 „Turturica”, din Alba Iulia: Cum va arăta parcarea supraetajată care se va construi Continuă lucrările de demolare a Blocului G2 „Turturica”, lucrări începute miercuri, 6 decembrie, urmând ca în locul acestuia să fie construită o parcare supraetajată cu peste 150 de locuri de parcare. În urmă cu șase […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare