Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Șefa CNAIR, despre inaugurarea lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș – Turda: „La Sebeș-Turda n-are nicio treabă cu alegerile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei emisiuni online, Mariana Ioniță, șefa CNAIR a discutat despre situația mai multor drumuri și autostrăzi din România, printre care și deschiderea celor 15 kilometri din autostrada A10 Sebeș – Turda.

Citește și: VIDEO| Cum arată autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, cu o zi înainte de deschiderea OFICIALĂ a circulației

„Mâine se deschid 15 km pe A10 Sebeș-Turda: Noi, darea în trafic ne-am propus-o de la începutul anului. În sufletul meu mi-aș fi dorit să dăm în trafic și sectorul 1 și sectorul 2. Noi am discutat ca anul acesta o să închidem. Nu ne închidem.

Dacă vă duceți pe podul spre Aba Iulia, pe DN, e un infern acolo.

Darea în trafic a acestui sector în decembrie e un plus de valoare. Aveam varianta să o dăm în trafic acum și să o folosim acum, sau să o deschidem în aprilie.

Eu am trimis echipa de siguranță circulație, nu am fi dat în trafic dacă era vreun pericol.

Nu are legătură cu alegerile. Antreprenorul s-a organizat. La Sebeș-Turda n-are nicio treabă cu alegerile.

Nodul Alba Iulia Nord, colegii noștri vor fi gata, ei si-au propus aprilie mai, cel mai târziu. Depinde de Aktor, dacă ei termină în iunie, va fi gata în iunie.

Eu lucrez cu echipa de la direcția de calitate la modificarea normativelor. Nu e normal să mergem pe normative din anii 80. Ăia din țările reci nu mai toarnă asfalt? Le-am dat termen maxim 3 săptămâni să-mi prezinte o propunere”, a transmis Mariana Ioniță, șefa CNAIR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO ”Păștenii” de la Vinerea, obicei vechi păstrat cu sfințenie din anul 1946: Vinul și pâinea, duse la Biserică de localnicii de 60 de ani, îmbrăcați în costume populare

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Păștenii” de la Vinerea, obicei vechi păstrat cu sfințenie din anul 1946: Vinul și pâinea, duse la Biserică de localnicii de 60 de ani, îmbrăcați în costume populare Zeci de persoane din Vinerea au participat în Joia Mare, 2 mai 2024, la o procesiune și la un ceremonial religios care datează din 1946, an în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea