Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ședința ordinară a Consiliului Județean Alba are loc în 25 septembrie. Vezi proiectele de pe Ordinea de zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sedinta cj albaConsiliul Judeţean Alba este convocat în şedinţă ordinară pe data de 25 septembrie 2013, ora 11.00, în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia. Pe ordinea de zi se află 12 proiecte de hotărâre, majoritatea inițiate de Ion Dumitrel, președintele CJ Alba.

Proiect al ordinii de zi:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

1. Proiect de  hotărâre  privind  aprobarea Planului de analiză și acoperire a riscurilor la nivelul județului Alba.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea activităților cu care va fi implicat județul Alba în managementul si implementarea Proiectului „Îmbunătățirea intervențiilor în situații de urgență în zone greu accesibile” și a cheltuielilor legate de proiect.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei și a Statului de funcții ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcții al Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Alba.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei și a Statului de funcții ale Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice pe anul 2014 pentru aparatul de specialitate al Consiliului Județean Alba și instituțiile publice din subordine.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor acte adiționale la convenții de cooperare încheiate de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba cu furnizori de servicii sociale acreditați.

8. Proiect de hotărâre privind concesionarea, prin atribuire directă, a drumurilor județene și a serviciilor de administrare și întreținere curentă a acestora pe timp de iarnă.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea suplimentării cotizației Județului Alba la Asociația „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2013.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării Hotărârii nr. 223/2012 privind stabilirea prețurilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2013.

11. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Județului Alba, bugetului propriu al Județului Alba și a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri propri, pe anul 2013.

12. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii nr. 33/25.02.2013 privind constituirea și utilizarea excedentului bugetului local, în anul 2013.

13. Întrebări, interpelări, declarații politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea