Rămâi conectat

Politică Administrație

Ședință importantă de Consiliu Județean Alba, joi 30 ianuarie. Se împart banii pe 2014

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sedinta cj albaPrima ședință a Consiliului Județean Alba din 2014 va avea loc joi, 30 ianuarie, de la ora 13.00. Aleșii noștri se reunesc pentru a vota bugetul pe anul în curs, respectiv cum se vor aloca banii județului în 2014. Este vorba de investiții, evenimente, instituții deconcentrate, primării, biserici, cluburi sportive, șamd.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului activitatilor de cooperare externa ale Consiliului Judetean Alba pe anul 2014.

2. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri in Inventarul proprietatii private a Judetului Alba si aprobarea concesionarii acestora catre S.C. APA-CTTA S.A.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Inventarului bunurilor care apartin domeniului public al Judetului Alba.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea si completarea art. 1 al Hotararii Consiliului Judetean Alba nr. 235/2008.

5. Proiect de hotarare privind incetarea dreptului de administrare al Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia asupra imobilului situat in Municipiul Alba Iulia, Str. Mihai Viteazul nr. 2, proprietate privata a Judetului Alba si aprobarea constituirii dreptului de administrare al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba asupra acestui imobil.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea starii de viabilitate a drumurilor judetene administrate de Consiliul Judetean Alba la 31.12.2013.

7. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr.220/23.12.2013 privind aprobarea Documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii actualizata pentru ”Reabilitare termica, reabilitare instalatii electrice, termice, sanitare si construire acoperis tip sarpanta la cladirea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Alba Iulia”, depusa spre finantare in cadrul Programului Operational Regional, Axa prioritara 3, Domeniul de interventie 3.4.

8. Proiect de hotarare privind aprobarea atribuirii directe a unor trasee din Programul de transport public judetean de persoane prin curse regulate pentru perioada 1 iulie 2008 – 31 decembrie 2013, in Judetul Alba, prelungit prin Hotararea Consiliului Judetean Alba nr. 230 din 23 decembrie 2013 si stabilirea tarifelor utilizate de catre operatorul de transport rutier S.C. Transervice Apuseni SRL.

9. Proiect de hotarare privind aprobarea aderarii presedintelui Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Alba la Asociatia Nationala a Autoritatilor Teritoriale de Ordine Publica.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea Acordului de cooperare cu Inspectoratul de Politie al Judetului Alba pentru implementarea Proiectului “Cresterea mobilitatii patrulelor de interventie si a investigarii la locul faptei de catre serviciile/structurile criminalistice”.

11. Proiect de hotarare privind infiintarea Centrului de ingrijire si asistenta pentru persoane adulte cu handicap Baia de Aries, in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba.

12. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii Consiliului Judetean Alba nr. 13/2013 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a evaluarii managementului institutiilor de cultura din subordinea Consiliului Judetean Alba.

13. Proiect de hotarare privind desemnarea membrilor comisiilor de evaluare si de solutionare a contestatiilor la evaluarea managementului institutiilor de cultura din subordinea Consiliului Judetean Alba.

14. Proiect de hotarare privind modificarea Structurii organizatorice, a Organigramei si a Statului de functii ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia.

15. Proiect de hotarare privind aprobarea Acordului de asociere a Judetului Alba, prin Consiliul Judetean Alba, cu Asociatia Judeteana de Fotbal Alba pentru realizarea activitatilor din campionatul Ligii a IV-a, a celui judetean si a competitiilor de copii si juniori, in anul 2014.

16. Proiect de hotarare privind aprobarea cotizatiei Judetului Alba la Asociatia “Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj” pe anul 2014.

17. Proiect de hotarare privind aprobarea cotizatiei Judetului Alba la Asociatia “Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir” pe anul 2014.

18. Proiect de hotarare privind aprobarea cotizatiei Judetului Alba la Asociatia “Handbal Club Alba-Sebes”, pe anul 2014.

19. Proiect de hotarare privind acordarea unei subventii Clubului sportiv “Universitatea” Alba Iulia in vederea sustinerii activitatii competitionale in anul 2014.

20. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Societatii Comerciale APA-CTTA S.A. pentru anul 2014.

21. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Societatii Comerciale “Parcul Industrial Cugir” S.A. pentru anul 2014.

22. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Societatii Comerciale “Drumuri si Poduri Locale Alba” S.A. pentru anul 2014.

23. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului general al Judetului Alba, bugetului propriu al Judetului Alba, bugetului creditelor interne si a bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2014.

24. Proiect de hotarare privind constituirea si utilizarea excedentului bugetului local, in anul 2014.

25. Proiect de hotarare pentru repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale din Judetul Alba a cotelor si sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat precum si pentru repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru drumuri judetene si comunale, pe anul 2014.

26. Proiect de hotarare privind stabilirea preturilor medii la principalele produse agricole pe baza carora se calculeaza veniturile din arenda in anul 2014.

27. Raportul Presedintelui Consiliului Judetean Alba pe anul 2013 cu privire la modul de indeplinire a atributiilor ce-i revin si a hotararilor consiliului judetean.

28. Întrebări, interpelari, declaraţii politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea