Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Ședință FOTO la Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina: A fost lansată ”Rochia Centenarului” creată de designerul Ioana Șuteu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Turiștii prezenți vineri, la orele prânzului, în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia, au avut ocazia să asiste la un eveniment inedit – o ședință foto pentru lansarea ”Rochiei Centenarului”, creată de designerul Ioana Șuteu.

Protagoniștii au fost copii din Alba Iulia, cursanți ai WIP Model Academy.

Momentul a fost consemnat pe rețeaua de socializare: ”13 iulie ora 12.00 a avut loc un eveniment de excepție doar la Alba -Iulia Poarta a III-a Cetății Alba Carolina! Ședința foto extraordinară urmărită de sute de turiști care au fost fascinați de inaugurarea Rochiei Centenarului – creație aparținând designerului internațional Ioana Șuteu – creativ director Wip Model Academy! Academia de Moda Alba -Iulia ! O Academie a copiilor talentați având o rampa de lansare atât intern cât și internațional!”, a scris creatoarea de modă pe pagina sa de socializare.

Reamintim că designerul albaiulian Ioana Șuteu a participat, în luna aprilie, la cel mai mare festival de modă din lume – World Fashion Festival Awards, care a reunit cunoscute vedete internaționale din lumea modei. Din țara noastră a fost singurul designer invitat la acest important eveniment, fiind dorită pentru a prezenta minunata colecție de rochii realizate din pene de păun.

Ea a obținut Marele Premiu al festivalului, primind o diplomă pentru cele două colecții, considerate de juriu ca fiind cele mai bune colecții prezentate pe scena evenimentului.

În urma succesului de care s-a bucurat în Dubai, Ioana a fost invitată să-și prezinte creațiile la Festivalul de Film de la Cannes, pe covorul roșu – un vis al multor designeri, pe care prea puțini ajung să-l împlinească.

[nggallery id=5918]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea