Rămâi conectat

Sport

Secţia de karate a CSO Cugir s-a calificat pentru Campionatul Mondial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

karate1Karatiştii de la CSO Cugir au participat, la sfârșitul lunii septembrie, la faza finală a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional ce a avut loc la Brăila. Competiţia s-a bucurat de participarea a peste 400 de sportivi din 38 de cluburi din ţară.

Secţia de karate a CSO Cugir s-a clasat şi de această dată pe podium, obţinând o medalie de bronz la proba Kumite individual prin tânăra sportivă Codrea Maria şi o medalie de argint la proba Kata pe echipe. Tinerii cadeţi care au reuşit să se impună ca o adevărată echipă, câştigând titlul de vicecampioni naţionali sunt: Oprea Sebastian, Ungur Valentin şi Codrea Marian Ştefan. Aceştia vor reprezenta România la Campionatul Mondial programat a se desfăşura în Egipt, la Cairo.

karate2Atât tinerii karatişti cugireni, cât şi antrenorul lor, Pricob Vasile sunt hotârâţi să se întoarcă de la viitoarea competiţie mondială cu rezultate foarte bune.

Ne dorim o medalie de la acest campionat şi sperăm că va fi cea de aur. Această speranţă ne este alimentată de reuşitele de până acum: am început antrenamentele cu cadeţii în 2011, iar rezultatele au apărut încă de acum doi ani.  Vom continua să ne pregătim în această perioadă şi cred că vom reuşi să obţinem rezultate de care să fim mândrii atât noi, cât şi cei care au crezut în această secţie de karate”, a declarat Vasile Pricob.

Acesta a ţinut să le mulţumească pentru încredere şi pentru sprijinul acordat atât primarului Adrian Teban şi preşedintelui CSO, Adrian Mihai, cât şi părinţilor tinerilor karatiști.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea