Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Sebeşul îndurerat din cauza pierderii Deliei Trifu. Mesaje tulburătoare de la prieteni şi cunoscuţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moartea fulgerătoare a tinerei Delia Trifu din Sebeş a cărei viaţă s-a oprit brusc şi nedrept la doar 26 de ani sub roţile unui TIR i-a şocat şi îndurerat deopotrivă pe prietenii, cunoscuţii şi foştii săi colegi. Mesajele pe care aceştia le lasă pentru Delia pe forumurile şi reţelele de socializare nu mai contenesc de luni seară de când drumul Deliei dinspre Sibiu, unde avea seriviciul, spre Sebeş, oraşul în care locuia, a fost întrerupt într-un accident dramatic, pe o ploaie care anunţa parcă, lacrimile ce ulterior aveau să curgă pentru Delia. Tânăra, aflată la volanul maşinii de serviciu, o Dacia Logan, a derapat şi s-a izbit de TIR-ul care venea pe contrasens. În urmă cu o lună Delia şi-a pierdut mama.

“Mare păcat, o fiinţă atât de plină de viaţă”, şi-o aminteşte Maria pe tânăra frumoasă şi deşteaptă care avea toată viaţa înainte. “Dumnezeu să o odihnească! Era într-adevar o fată apreciată şi iubită în Sebeş. Rest in peace, Delia”, îi transmite şi Radu B. “Prea multă suferinţă în familia Trifu, Dumnezeu să le dea putere: tatălui, fraţilor şi bunicilor să treacă şi peste această nenorocire, Dumnezeu să-i odihnească sufletul alături de mama ei, condoleanţe familiei”, spune Dan Dumitreasa pe forumul ziarului Unirea. “Dumnezeu să o ierte… e mult prea dură viaţa asta pentru noi uneori…. Sper ca cei rămaşi să poată trece peste toate cele întamplate…”, este de părere şi Nicu.

Râuri de lacrimi şi flori se vor revărsa joi, 8 decembrie, în Cimitirul Mare din Sebeş când apropiaţii şi prietenii îşi vor lua rămas bun de la Delia Trifu. (B.P)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea