Rămâi conectat

Sport

Se trage cortina peste eșalonul terț | La Zlatna, Unirea Alba Iulia – CS Hunedoara, o partidă de vacanță

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, de la ora 15.00, Unirea Alba Iulia (locul șase, 23 de puncte) și CS Hunedoara (locul opt, 20 de puncte) se înfruntă, la Zlatna într-un meci de vacanță.

“Alb-negrii”, care în ultimele 8 luni au încasat un singur salariu, au primit vești bune dinspre Consiliul Local al municipiului Alba Iulia, fiindu-le alocată suma de 200.000 de lei, bani ce vor stinge din datoriile acumulate la nivel contractual. În toamnă, lângă furnale, s-a înregistrat o remiză într-un duel fratricid, în familia Dăscălescu, Daniel (secund al Hunedoarei) împotriva fratelui mai mic, uniristul Mihai.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri, neînvinsă de 5 partide (trei remize consecutive), a visat la ultima treaptă a podiumului, însă acum mai speră doar să urce în ierarhie, până pe locul al 4-lea, cu o victorie (depinde însă și de rezultatul jocului Unirea Ungheni – Sticla Arieșul Turda), dar pot ajunge și pe opt, prin jocul rezultatelor.

Ne așteaptă o confruntare dificilă, cunoaștem valoarea adversarului inclusiv din jocurile de verificare directe. Totul depinde de noi, de modul cum ne vom motiva, de nivelul la care ne vom prezenta”, a spus Adrian Bicheși, antrenor care va miza pe tineri precum Dehelean, Bakcsi sau Sîntoma, în condițile în care Bîrdea și Haj sunt suspendați, iar P. Dani – răcit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea