Rămâi conectat

Politică Administrație

Se redeschide Bazinul Olimpic din Alba Iulia, săptămâna viitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bazinul Olimpic din Alba Iulia, închis la data de 11 octombrie din cauza lucrărilor defectuoase la sistemul de scurgere și recirculare a apei, urmează să fie redschis publicului, sigur, săptămâna viitoare.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Alba Iulia de îndată ce  temperatura  apei din bazin va fi una optimă, undeva în cursul săptămânii viitoare, complexul sportiv își va redeschide porțile publicului.

Bazin Alba Iulia16Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat în 11 noiembrie pentru ziarul “Unirea” că au fost finalizate ultimele retușuri la lucrările de reparație, revizie și igienizare a bazei de agrement și urmează să fie din nou umplut bazinul cu apă.

 

CITEȘTE ȘI: Bazinul Olimpic din Alba Iulia se închide, din 11 octombrie, trei săptămâni, pentru lucrări de revizie și curățenie generală

Șeful administrației locale din Alba Iulia a mai spus că va solicita Companiei Naționale de Investiții (CNI) să returneze primăriei cheltuielile cu apa și gazul folosit pentru încălzirea ei, consumate cu ocazia lucrărilor de reparație.

 

Reamintim că Bazinul Olimpic din Alba Iulia s-a redeschis pentru public în vara anului trecut, după o perioadă de mai bine de 4 ani în care s-au efectuat lucrări de reabilitare. Acesta a fost cuprins pentru finanțare în Programul “Bazine de înot”, iar în data de 22 septembrie 2010, clădirea a fost predată Companiei Naționale de Investiții (CNI). Contractul de lucrări a fost încheiat între CNI și SC. TIM SA Cluj-Napoca, având ca termen de finalizare a lucrărilor data de 22 iulie 2011. Din cauza lipsei fondurilor pentru susţinerea lucrărilor, execuţia acestora s-a extins foarte mult, fiind sistată de mai multe ori.

Valoarea totală a investiţiei din partea CNI a fost de 11.768.180 lei, iar contribuția din bugetul local al Primăriei Alba Iulia de 800.000 de lei. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea