Rămâi conectat

Curier Județean

SDEE Electrica continuă intervențiile pentru remedierea defecțiunilor în Apuseni: 40 de electricieni și 15 utilaje lucrează în teren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Instituția Prefectului județului Alba a transmis miercuri seara noi informații în legătură cu situația utilizatorilor fără energie electrică din zona Apusenilor. Potrivit ultimelor date nu mai sunt raportate drumuri naționale și/sau județene cu circulație blocată.

Avarii rețele de alimentare cu energie electrică: 14 PT cu 543 utilizatori nealimentați.

-Fenes parțial 1 PT cu 1 utilizator nealimentat,
-Avram Iancu 4 PT cu 343 utilizatori nealimentați,
-Poiana Vadului 2 PT cu 79 utilizatori nealimentați,
-Iaz cu 4 PT cu 56 utilizatori nealimentați,
-Geamăna 1 PT cu 28 utilizatori nealimenați,
-Lupșa parțial 1 PT cu 21 utilizatori nealimentați,
-Runc 1 PT cu 15 utilizatori nealimentați.

Sunt puse în funcțiune 2 grupuri electrogene din dotarea SDEE Electrica, în localitățile Avram Iancu și Iaz, până la remedierea avariilor la rețea.

SDEE Electrica desfășoară și la această oră intervenții pentru remedierea defecțiunilor, cu 40 electricieni+coordonatori și 15 utilaje.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

Echipa de Robotică Xeo Unește România la Carolina Mall: Strângere de fonduri sub forma unei demonstrații cu roboți pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipa de Robotică Xeo Unește România la Carolina Mall! O strângere de fonduri, sub forma unei demonstrații cu roboți, va fi organizată la data de 1 decembrie, pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș.

Echipa de robotică Xeo, formată din elevi ai Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”, se afirmă ca un ambasador al educației STEM în Alba Iulia. Cu o tradiție de 7 ani în participarea la competiția internațională FIRST Tech Challenge, echipa Xeo aduce inovația și spiritul comunitar în prim-planul activităților sale.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Pe data de 1 decembrie 2023 în intervalul orar 10:00-18:00, echipa Xeo va demonstra nu doar abilitățile lor tehnice impresionante, ci și angajamentul lor față de comunitate. Sub deviza „Robotica unește Romania,” echipa va organiza o strângere de fonduri sub forma unei demonstrații cu roboți la Carolina Mall din Alba Iulia.

Printre activitățile amuzante și creative planificate la standul echipei Xeo, se numără și interacțiuni directe cu vizitatorii și joculețe distractive pentru toată lumea, oferindu-le o experiență captivantă. Cu zâmbetele pe buze și entuziasmul specific echipei, acești tineri pasionați vor transmite publicului fascinația lor pentru robotică și dorința de a face o România mai bună.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Cu toate acestea, evenimentul este mai mult decât o simplă demonstrație tehnologică. Echipa Xeo are un obiectiv nobil: să strângă fonduri pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș. Acest gest ilustrează angajamentul lor față de comunitate și dorința de a aduce bucurie și speranță în inimile celor mai puțin privilegiați în perioada sărbătorilor.

„Suntem mândri să fim parte din acest proiect și să contribuim la construirea unei comunități mai puternice și unite,” a declarat liderul echipei Xeo. „Credem că tehnologia nu ar trebui să fie doar un instrument, ci și un mijloc de a aduce schimbări pozitive în jurul nostru.”

Evenimentul de la Carolina Mall reprezintă o oportunitate pentru comunitatea locală să interacționeze cu viitorul tehnologic și să susțină inițiativele caritabile. Echipa Xeo invită pe toți cei interesați să li se alăture în această zi specială, contribuind la strângerea de fonduri pentru a lumina sărbătorile copiilor aflați în nevoi.

Pentru cei care doresc să susțină cauza echipei de robotică Xeo, donațiile pot fi făcute direct la standul lor în timpul evenimentului.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare