Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

SCUTUL PĂDURII în Alba: 43 de sancțiuni contravenționale, în urma unor controale pentru combaterea delictelor silvice

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
SCUTUL PĂDURII în Alba: 43 de sancțiuni contravenționale, în urma unor controale pentru combaterea delictelor silvice

Au fost efectuate 31 de controale pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos, de către polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere, jandarmii și lucrători din cadrul ocoalelor silvice.

Polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere, jandarmii și lucrători din cadrul ocoalelor silvice, au efectuat 31 de controale pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

La data de 4 august 2021, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu silvicultori din cadrul Gărzii Forestiere Alba, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba și lucrători din cadrul ocoalelor silvice au efectuat controale în teren pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale privind exploatarea, circulația, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

Astfel, au fost efectuate 31 de controale, din care 23 la mijloacele de transport material lemnos și 7 în fondul forestier. Au fost constatate 4 infracțiuni, din care trei la regimul silvic.

Au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, din care 3 au fost conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO ȘTIREA TA: „S-a dat” cu mașina pe pista de biciclete. Cum a fost surprins un șofer pe Bulevardul Transilvaniei

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA: „S-a dat” cu mașina pe pista de biciclete. Cum a fost surprins un șofer pe Bulevardul Transilvaniei Un șofer a fost surprins conducând o mașină pe Bulevadrul Transilvaniei pe pista de biciclete, 28 mai, în jurul orei 09:40. Citește și: VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de tragedie pe trecerea de pietoni, în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea