SCSM CSŞ Craiova – CSU LPS Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Echipele SCSM CSŞ Universitatea şi CSU LPS Alba Iulia se vor întâlni, astăzi, la Craiova, în Sala Sporturilor din localitate, într-o partidă care va începe la ora 18.00 şi contează pentru sferturile de finală ale Cupei României. Disputa pentru calificarea în „careul de aşi” va avea şi o manşă retur, programată la Alba Iulia miercuri, 2 martie. Deşi neînvinse în 2011, studentele din Cetatea Marii Uniri sunt conştiente că vor înfrunta un adversar redutabil, participant în acest sezon în competiţiile europene (Euro Cup). Se vor duela două formaţii din grupe valorice diferite, gazdele clasându-se pe locul al treilea în Divizia A1 (4 victorii şi două înfrângeri), iar CS Universitatea „1 Decembrie 1918” LPS Alba Iulia este prima în ierarhia Diviziei A2, cu trei succese consecutive. „Craiova are prima şansă, mai ales că are avantajul terenului propriu. O să fie un meci destul de greu dar sperăm să avem o evoluţie bună şi să stăm cât mai aproape de adversare. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că echipele importante din Divizia A1 sunt calificate în această fază a Cupei României”, a declarat pentru totalbaschet.ro, Luiza Voinea cea mai bună realizatoare a formaţiei albaiuliene.
„Ne aşteaptă un joc foarte dificil, împotriva unei echipe puternice, ce dispune de pivoţi cu talie. Nu ştiu dacă vom reuşi să le facem faţă sub panou, dar încercăm să realizăm un rezultat care să ne mai permită să sperăm în calificare. Suntem realişti şi conştienţi că întâlnim o formaţie capabilă, valoric vorbind să încheie stagiunea între primele cinci din ţară”, a precizat antrenorul albaiulian George Lăncrănjan, ce poate miza şi pe Bianca Voica, refăcută după accidentare. (H.D.M.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

maria 17 februarie 2011 at 0:26

LPS Alba Iulia a inceput bine acest an. Felicitari echipei si noului antrenor. Sper ca in viitorul apropiat sa putem urmarii meciurile si la televizor.

Comentariile sunt oprite