Scrinul cu amintiri

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Împlinirea unei vârste este o ocazie de bilanţ şi de a depăna amintiri. La ceas aniversar, doamna Maria Rodica Potra se prezintă cu o carte de vizită frumoasă şi bogată, făurită pe tărâmul justiţiei române şi răsplătită cu diplome de conducătorii ţării. Aş aminti aici Medalia naţională „Pentru merit” clasa a III-a, conferită de Emil Constantinescu, preşedintele României, prin Decret nr. 527/01.12.2000 şi Diploma „Meritul judiciar” clasa I, acordată de Ion Iliescu, preşedintele României, prin Decretul nr. 602/28.06.2002. Aceste rezultate au fost realizate prin muncă susţinută, serioasă şi conştientă, dublată de o dorinţă personală de a fi mereu pe primul loc, asemenea sportivilor de performanţă. Marele fotbalist vest-german Karl Heinz Rummenigge avea o carte de vizită impresionantă şi un „credo” semnificativ: „Nu ştiu cât talent am avut, dar am muncit, am muncit cât doi”. Aş mai adăuga că mulţi sunt cei care ar dori să fie în vârf, dar prea puţini sunt cei care se înhamă la o astfel de muncă. Asta a fost, este şi va fi doamna Maria Rodica Potra, soţia mea, a cărei deviză: „munca pe primul plan” merită a fi preluată de cei dornici de rezultate foarte bune. Pentru munca depusă şi pentru devotamentul dovedit, familia şi prietenii o îmbrăţişează cu dragoste şi îi urează „La mulţi ani cu sănătate, să vă dea Domnul tot ce doriţi!”
Ioan POTRA

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

om trist 13 noiembrie 2010 at 13:33

Ok, d-le Potra, asa se cade ca sotul sa fie complezant, amabil cu sotia , dar din nota d-vs nu se intelege esentialul, cu ce a meritat d-na aceste felicitari?Unde si ce a muncit?

ana 13 noiembrie 2010 at 16:50

la multi ani cu sanatate

mircea 15 noiembrie 2010 at 0:11

justitia arata precum rodica;isi mai aduce aminte cand se intalnea cu liviu n in particular in timp ce se derula un proces cu rasunet in judet……etc

Comentariile sunt oprite