Rămâi conectat

Curier Județean

Scrinul cu amintiri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Împlinirea unei vârste este o ocazie de bilanţ şi de a depăna amintiri. La ceas aniversar, doamna Maria Rodica Potra se prezintă cu o carte de vizită frumoasă şi bogată, făurită pe tărâmul justiţiei române şi răsplătită cu diplome de conducătorii ţării. Aş aminti aici Medalia naţională „Pentru merit” clasa a III-a, conferită de Emil Constantinescu, preşedintele României, prin Decret nr. 527/01.12.2000 şi Diploma „Meritul judiciar” clasa I, acordată de Ion Iliescu, preşedintele României, prin Decretul nr. 602/28.06.2002. Aceste rezultate au fost realizate prin muncă susţinută, serioasă şi conştientă, dublată de o dorinţă personală de a fi mereu pe primul loc, asemenea sportivilor de performanţă. Marele fotbalist vest-german Karl Heinz Rummenigge avea o carte de vizită impresionantă şi un „credo” semnificativ: „Nu ştiu cât talent am avut, dar am muncit, am muncit cât doi”. Aş mai adăuga că mulţi sunt cei care ar dori să fie în vârf, dar prea puţini sunt cei care se înhamă la o astfel de muncă. Asta a fost, este şi va fi doamna Maria Rodica Potra, soţia mea, a cărei deviză: „munca pe primul plan” merită a fi preluată de cei dornici de rezultate foarte bune. Pentru munca depusă şi pentru devotamentul dovedit, familia şi prietenii o îmbrăţişează cu dragoste şi îi urează „La mulţi ani cu sănătate, să vă dea Domnul tot ce doriţi!”
Ioan POTRA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea