Rămâi conectat

Ştirea zilei

Şcoala „Avram Iancu” Alba Iulia se vede pe Internet

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia, condusă de prof. Elena Ignat, îşi prezintă activităţile şi în spaţiul virtual prin intermediul site-ului www.scai.ro care a fost lansat la începutul lunii martie, ne-a informat prof. Dana Slevaş, purtătorul de cuvânt al şcolii. Conceput de profesoara de informatică Simona Medrea, site-ul cuprinde o prezentare inedită a şcolii, activităţile educative reflectate în imagini, dotarea şi oferta şcolii, evenimente, ştiri şi noutăţi.
La rubrica „Noutăţi” se găsesc informaţii despre înscrierea în clasa I, despre proiectele şi evenimentele care se derulează în şcoală, dar şi anunţuri sau comunicate transmise părinţilor. Tot de pe acest site, cei interesaţi pot accesa linkurile de interes major în domeniul educaţiei, dar şi aplicaţia „Amicus”, care oferă părinţilor posibilitatea de a vizualiza online situaţia şcolară a copiilor, facilitând accesul acestora la informaţiile transmise.
„Cred că este singura şcoală gimnazială din municipiu care are un site al şcolii, realizările noastre confirmând totodată statutul de «Şcoală de Excelenţă», titlu acordat în 2010 prin ordin al ministrului Educaţiei ca o recunoaştere a valorii şi prestigiului dobândite de-a lungul timpului”, a declarat prof. Elena Ignat, directorul Şcolii „Avram Iancu” Alba Iulia. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea