Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

SCM Pitești – HC Alba Sebeș 22-30 *A 16-a victorie consecutivă și promovarea bate la ușă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes-CSM Bistrita81HC Alba Sebeș s-a impus în deplasarea de la Pitești, realizând a 16-a victorie consecutivă în Seria B a Diviziei A de handbal feminin, scor 30-22 (14-10) cu echipa locală SCM.

Am jucat oscilant, cu momente bune, dar și altele mai puțin reușite, pentru că am ratat enorm de mult, adunându-se peste 25 de situații de sigur cu portarul”, a declarat antrenorul Seviștean Popa, ce s-a bazat și pe Cristina Predoi, interul stânga achiziționat recent de la Măgura Cisnădie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Invincibilă în acest sezon echipa lui Seviștean Popa conduce ierarhia, cu maximum de puncte (48) și mai are nevoie de un succes, în runda următoare, acasă cu Național Rm. Vâlcea (26 aprilie) pentru a celebra promovarea matematică în Liga Națională de handbal feminin. “Au fost foarte multe ratări, dar am condus tot meciul. Am abordat partida prea relaxați, însă ne-am trezit pe final și ne-am distanțat”, a declarat Virgil Costea, președintele HC Alba Sebeș.

Au marcat: Oana Chirilă – 11 goluri (cea mai bună jucătoare de pe teren), Anișoara Marcu – 6, Lavinia Dobromir – 4, Adriana Tămaș – 3, Elena Pătulean – 3, Ana Ciolan – două, Bianca Bogdan – unul, au mai jucat Daniela Vălean, Stăncuța Guiu, Lenuța Mormeci – Alina Șorodoc, Cristina Predoi, Paula Hoha, Ioana Pătuleanu, Ana Maria Fleșeriu, Ana Maria Petean.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea