Rămâi conectat

Ştirea zilei

Schimbări în cascadă în conducerea Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia: Adela Socol, desemnată rector interimar

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Schimbări în cascadă în conducerea Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia: Adela Socol, desemnată rector interimar

În structura forurilor de conducere ale Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia (UAB) s-au produs câteva modificări importante, în cascadă, ca urmare a desemnării în funcția de ministru al Culturii și Identității Naționale a prof. univ. dr. Daniel Breaz, suspendat din funcția de rector pe perioada mandatului de membru al Cabinetului Viorica Dăncilă II.

Astfel, prorectorul Adela Socol a fost desemnată la finele lunii trecute prin ordin al Ministerului Educației Naționale să exercite temporar funcția de rector. Ea l-a propus să-i ia locul ca prorector pentru învățământ, strategie universitară și calitate pe conf. univ. dr. Lucian Marina, fost președinte al Senatului UAB, acesta preluând temporar noua funcție din 3 decembrie 2018.

De la aceeași dată, ședințele Senatului UAB vor fi conduse de conf. univ. dr. Tamaş Szora Attila, la propunerea fostului președinte, Lucian Marina.

Senatul UAB a aprobat toate aceste schimbări în ședința desfășurată la sfârșitul lunii trecute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea