Rămâi conectat

Ştirea zilei

Schimbări importante în structurile de conducere ale poliţiei din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ieri, la IPJ Alba a avut loc o şedinţă la care au participat conducerea IPJ Alba, şefii de servicii şi şefii poliţiilor municipale şi orăşeneşti, personalul de la sediul Inspectoratului şi Poliţia Municipiului Alba Iulia, în cadrul căreia au fost anunţate unele schimbări produse în echipa managerială a instituţiei. Astfel, ca urmare a cererii sale de trecere la pensie, prin Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, comisar şef Ioan Popa, adjunct al şefului Inspectoratului pe probleme de investigaţii criminale, a încetat raporturile de serviciu. De-a lungul carierei sale, comisarul şef Popa a îndeplinit funcţii de ofiţer operativ în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Serviciului de Resurse Umane. În perioada 1998-1999 a îndeplinit funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Baia de Arieş iar în perioada 1999-2000 aceea de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Alba Iulia. Între 2001 şi 2005 comisar şef Popa Ioan a îndeplinit funcţia de şef Birou la Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Alba Iulia iar din 1.09.2005 a fost adjunct al Şefului IPJ Alba pe probleme de investigaţii criminale. Şeful IPJ Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, în nume personal şi al tuturor cadrelor inspectoratului, i-a adresat mulţumiri comisarului şef Ioan Popa pentru întreaga sa activitate, pentru profesionalismul şi dăruirea cu care, vreme de 27 de ani, şi-a făcut datoria de poliţist şi i-a adresat urări de pensie îndelungată cu sănătate şi fericire, se arată în comunicatul IPJ Alba.
lComandantul poliţiei Sebeş, comisarul şef Mihai Rus este noul adjunct al şefului IPJ Alba
În cadrul aceleiaşi şedinţe a fost prezentată Dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, chestor de poliţie Liviu Popa prin care, începând cu data de 3.05.2011, comisar şef de poliţie Mihai Rus, şeful Poliţiei Municipiului Sebeş, este împuternicit să îndeplinească pentru o perioadă de 6 luni, funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pe probleme de investigaţii criminale. Începând cu aceeaşi dată, prin dispoziţia Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar de poliţie Cristian Dunca, şeful Poliţiei Municipiului Alba Iulia este împuternicit pentru o perioadă de 6 luni şef al Serviciului de Investigaţii Criminale.
lNoul comandant al Poliţiei municipiului Alba Iulia este comisarul şef Mircea Crişan
Comisarul şef de poliţie Ioan Ursaleş, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale a fost împuternicit pentru o perioadă de 6 luni şef al Poliţiei Municipiului Sebeş. Comisarul şef de poliţie Mircea Crişan, şef Birou Combaterea Infracţiunilor Contra Patrimoniului, a fost împuternicit şef al Poliţiei Municipiului Alba Iulia.
Toate funcţiile urmează să fie ocupate prin concurs sau examen.
Chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea şeful IPJ Alba, le-a urat succes celor patru ofiţeri în îndeplinirea noilor atribuţii şi şi-a exprimat convingerea că rezultatele ce le vor obţine vor fi pozitive şi vor contribui la îndeplinirea obiectivelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, de creştere a gradului de siguranţă a cetăţeanului, eficientizarea activităţilor pentru combaterea evaziunii fiscale şi a contrabandei şi destructurarea grupărilor infracţionale constituite după modelul grupărilor de crimă organizată, se arată în comunicatul IPJ Alba.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC Mark Hancheș este mândria Școlii Gimnaziale Ciugud. Tânărul a luat 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze mai departe matematică-informatică la HCC. Citește și: FOTO | Țupu Miruna și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea