Rămâi conectat

Curier Județean

Schimbarea începe cu tine: 17 elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia s-au vaccinat anti-Covid, din dorința de a reveni cât mai repede la viața dinaintea pandemiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din dorința de a reveni cât mai repede la viața normală și la diminuarea măsurilor restrictive, 17 elevi militari s-au vaccinat anti-Covid, elevi care au trecut de vârsta majoratului. Elevii vor să încurajeze tot mai mulți oameni să opteze pentru imunizare și transmit că „vaccinarea reprezintă o măsură esențială pentru noi și, totodată, este speranța noastră că totul va reveni la viața de dinainte de pandemie”.

„Schimbarea începe cu tine!

17 elevi s-au vaccinat până acum împotriva virusului SARS-CoV-2. Elevii, care au trecut deja de vârsta majoratului, s-au vaccinat din dorința de a reveni mai repede la normalitatea dinainte de pandemie și speră ca gestul lor să fie urmat și de alți tineri.

„Vaccinarea reprezintă o măsură esențială pentru noi și, totodată, este speranța noastră că totul va reveni la viața de dinainte de pandemie. Schimbarea începe de la nivelul fiecărui om. În acest sens, vaccinarea nu ajută doar la propria imunizare, dar și la oferirea unui exemplu societății, fapt favorizat de faptul că suntem elevi de liceu militar. Este nevoie de prevenție, deoarce nu ne dăm seama de gravitatea bolii decât atunci când suntem bolnavi. Astfel, vaccinul e un gest de normalitate, singura speranță pe care o avem în acest moment”, a spus eleva sergent major Adelina Lăzărescu.

Și elevul caporal Leon Chiper s-a vaccinat cu speranța că prin imunizare și cu respectarea în continuare a măsurilor de protecție putem pune capăt pandemiei. „M-am vaccinat în primul rând pentru binele meu și al celor din jur. Sper să revenim cât mai repede la normal, iar într-un final să dispară acest virus. Ne-a fost destul de greu atâta timp cu limitarea activităților, dar vor respecta în continuare toate măsurile pentru a rămâne în siguranță”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022 Comisia județeană de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Alba a analizat și avizat anul trecut 26 de planuri urbanistice zonale (PUZ) și 9 planuri urbanistice generale (PUG) – ale comunelor Pianu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea