Rămâi conectat

Sport

Schimbare pe banca tehnică la Sportul Petreşti! Ştefan Fogoroşi instalat director tehnic, Cosmin Groza rămâne antrenor principal

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce s-a despărţit de Dalia Sport Daia Română, antrenorul Ştefan Fogoroşi rămâne în circuitul Ligii a IV-a, fiind instalat astăzi în funcţia de director tehnic al nou promovatei Sportul Petreşti.

Mi-a fost propusă o colaborare şi am acceptat. Vrem o clasare cât mai bună, dar în primul rând vreau să ne edificăm asupra lotului„, a spus Ştefan Fogoroşi.

Deocamdata transferurile sunt Ad. Neag (Transalpina Şugag), Brînză (Dalia Sport Daia Română), D. Nemeş (Performanţa Ighiu), dar mai sunt câteva nume surpriză din arealul Ligii a IV-a.

Varianta era în discuţii de câteva săptămâni, concretizându-se în această săptămână, debutul fiind unul foarte dificil, în optimile Cupei României, faza judeţeană, acasă cu Viitorul Sîntimbru, în 12 martie.

În continuare antrenor principal al grupării de pe Valea Sebeşului rămâne Cosmin Groza, ajutat de secundul Claudiu Sârb. „Aveam nevoie de experienţa unui antrenor precum Ştefan Fogoroşi, pentru a îmbunătăţi performanţele echipei în retur„, au explicat oficialii formaţiei clasate pe locul 7 la finele turului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea