Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scene de groază la Caracal, în Olt! Un INCINERATOR a fost găsit în casa suspectului, de către polițiști și criminaliști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scene de groază într-o locuință din municipiul Caracal, județul Olt. Dispariția unei fete dintr-o comună apropiată de oraș, a condus polițiștii la casa unui bărbat care locuia singur. Aceștia au descoperit un incinerator artizanal și mai multe resturi de oase. Ancheta este în plină desfășurare, ținând cont că mai sunt anchetate și alte dispariții raportate în aceeași zonă.

Poliţiştii ar fi descins, vineri-dimineaţă, la o locuinţă din municipiul Caracal, în dosarul deschis în urma dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşeanu. Dispariţia fetei a fost anunţată de părinţii acesteia, la poliţie, în urmă cu două zile, miercuri-seara, fata, care a plecat din Dobrosloveni cu o maşină de ocazie, nemaiputând fi contactată pe telefonul mobil. O altă tânără, din judeţul Dolj, a dispărut tot din Caracal, cu mai multe săptămâni în urmă.

„Conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfăşurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal“, a anunţat centru de informare şi relaţii publice din cadrul IGPR.

La adresa percheziţionată, spun surse din zona anchetei, s-ar fi găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care poliţiştii vor să afle dacă sunt umane şi, mai mult, dacă e vorba de cele două fete dispărute.

Conform anumitor surse, la adresa respectivă s-ar fi ajuns după ce în cursul zilei de ieri s-ar fi interceptat semnalul unui telefon aparţinând fetei din Dobrosloveni. Aici ar locui un bărbat bănuit a fi cel care miercuri a luat-o pe Alexandra Măceşeanu cu maşina, din Caracal, oamenii legii ajungând la el după ce au identificat maşina pe camerele de supraveghere.

Fata de 15 ani a dispărut în cursul zilei de miercuri, când a plecat din localitatea natală, cu o maşină de ocazie, la Caracal. Părinţii nu au mai putut să ia legătura cu ea, telefonul fiind închis.

sursa: adevarul.ro

sursa foto: observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea