// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Scenă dramatică, în fața Policlinicii din Alba Iulia: O femeie de 60 de ani a decedat, după ce i s-a făcut rău

O femeie de 60 de ani a decedat, luni dimineața, după ce i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ în fața Policlinicii din Alba Iulia. La fața locului a fost solicitată intervenția cadrelor medicale de la ambulanță și s-au efectuat manevre de resuscitare , însă cu toate eforturile depuse de echipa medicală nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața femeii.

Scena dramatică s-a petrecut luni dimineața, în jurul orei 8.00, chiar lângă bariera din fața Policlinicii, sub privirile disperate ale trecătorilor.

Potrivit IPJ Alba, femeia (T.M.) era din Căpâlna de Jos (comuna Jidvei, jud. Alba) și nu existau urme de violențe pe corpul acesteia.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transporat la morga Serviciului de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, ale cărei rezultate vor arăta cauza decesului.

foto: arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Scenă dramatică, în fața Policlinicii din Alba Iulia: O femeie de 60 de ani a decedat, după ce i s-a făcut rău

  1. ronin 24.04.2018 la 0:09

    a mai fost un caz la fel, cu o persoana decedata in interiorul policlinicii, de cativa ani.
    medicii de acolo nu au facut nimic, au asteptat smurdul si ambulanta..jenant si lipsit macar de omenie.
    la fel ca si acum…
    nu se invata nimic din experientele anterioare.