Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Scandalul Rașcovici pe punctul să EXPLODEZE în curtea IPJ Alba. A încasat sau nu sporuri salariale pentru studii superioare?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scandalul Rașcovici pe punctul să EXPLODEZE în curtea IPJ Alba. A încasat sau nu sporuri salariale pentru studii superioare?

•  Astăzi, în aproape toată presă din Alba a apărut un răspuns al IPJ Alba la câteva cereri formulate în temeiul Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, în care se preciza că Rașcovici a beneficiat de venituri salariale aferente unui post prevăzut cu studii medii. E posibil ca IPJ Alba să mintă toată presa, având în vedere că cererile formulate de ziariști au foarte clare: ”Vă rugăm să ne precizaţi dacă numitul Raşcovici Viorel a încasat sub orice formă venituri (salariu în temeiul funcţiei/postului ocupat, sporuri de studii superioare!)”?

Citește și: USR Alba, Rașcovici și IMPOSTURA, adusă la rang de subprefect

• Putea să beneficieze  Rașcovici, în mod legal, din anul 2005 de sporuri salariale de studii superioare în temeiul unei diplome de la un SRL, adică de la o universitate neautorizată, diplomă care nu avea niciun timbru de la Ministerul Educației?

• Avea IPJ Alba obligația legală să verifice actele de studii ale numitului Rașcovici? Are acum Ministerul Afacerilor Interne o astfel de obligație, având în vedere calitatea acetuia de subprefect al județului Alba? Oare cât e de dificil să verifici dacă pe o diplomă apare sau nu Ministerul Educației?

• Au fost agenți de poliție care au deținut diplome similiare cu ale numitului Rașcovici și cărora nu li s-a permis să se înscrie la concursurile de promovare?

• Există înscrisuri OFICIALE care provin de la IPJ Alba care atestă faptul că numitul Rașcovici în perioada 01.06.2005-09.12.2016 a beneficiat de sporul salarial pentru agenți de poliție absolvenți de studii superioare?

O parte dintre răspunsuri, iar în facsimil, un înscris care provine de la IPJ Alba din care rezultă, fără niciun dubiu, că numitul Rașcovici a beneficiat de sporul salarial pentru agenți de poliție absolvenți de studii superioare, în ediția TIPĂRITĂ a ziarului ”UNIREA” din 12 martie 2021 !!!

Cine minte? Care înscrisuri sunt reale?  Iar, dacă nici POLIȚIA nu poate, pe noi, cine ne… luminează? Parchetul?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea