Rămâi conectat

Ştirea zilei

USR Alba, Rașcovici și IMPOSTURA, adusă la rang de subprefect

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Impostura în USR Alba, partidul „ăla” cu oameni noi și cinstiți, care „urlau” pe rețelele de socializare: „fără hoție”, nu are limite. După ce au propus pentru funcția de subprefect un fost condamnat penal, pentru fapte săvârșite cu intenție, USR Alba au apelat la un tânăr pensionar special, Viorel Rașcovici. În realitate acest domn Rașcovici este un impostor notoriu, începând de la postările pe facebook. Absolvent al unui SRL, o adevărată fabrică de diplome, impostorul Rașcovici și-a pus la profil pe facebook, că este absolvent al Facultății de Drept, din cadrul Universității București, deși a terminat o facultate care la data respectivă nu era autorizată și care în anul 2005 nu putea susține în mod legal examene de licență.

Impostura tânărului pensionar Rașcovici nu are limite, prins cu „mâța în sac”, individul își modifică profilul de pe facebook și scrie că a terminat facultatea de Drept din cadrul Universității Româno-Americană București, o facultate particulară, dar ce e drept care era autorizată și acreditată. Cam cât era de greu domnule Rașcovici să vă uitați pe patlama și să scrieți exact ce Universitate ați terminat: Universitatea Internaţională deschisă Tehnoeconomia Europeană. Timp de mulți ani, această universitate privată a fost considerată o ”fabrică de diplome false”, iar rectorul acesteia a fost cercetat în mai multe dosare penale, fiind chiar și reținut la un moment dat pentru înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii, dar, în final, a scăpat de toate anchetele. Instituția nu a obținut niciodată autorizație de la Ministerul Educației Naționale, dar, timp de apoape 20 de ani, a eliberat zeci de mii de diplome.

Impostura tânărului pensionar special USR-ist a fost dusă cu ajutorul partidului, la rang de subprefect, că doar partidul e în tot și în toate. Numitul Rașcovici, potrivit unui răspuns primit de ziarulunirea.ro de la IPJ Alba, minte cu nerușinare: „persoana la care faceți referire a îndeplinit în cadrul unității noastre o funcție de conducere, respectiv șef post, care nu presupune absolvirea de studii superioare finalizate cu diplomă de licență”, iar în același răspuns se precizează în mod clar că „acesta (n.n. Rașcovici) a beneficiat de venituri salariale aferente unui post prevăzut cu studii medii”.

Răspunsul IPJ Alba comunicat Ziarului Unirea scoate încă o dată la suprafață, (de parcă mai era nevoie) impostura USR Alba și a tânărului pensionar special, Rașcovici, acesta nefiind încadrat niciodată în Poliția Română pe un post care presupune studii superioare și pe cale de consecință nici nu a încasat venituri care presupuneau absolvirea de studii superioare finalizate cu diplomă de licență.

Numirea unui subprefect cu un curriculum vitae dubios, cu studii superioare, absolvite la o ”fabrică de diplome”, este un lucru fără precedent în istoria județului Alba, însă la USR Alba totul este posibiul. Acest fapt amintește de numirile politice din anii ’50, când profesioniștii veritabili au fost înlocuiți, de comuniști, cu pseudointelectuali obedienți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea