Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SCANDAL ȘI BĂTĂI între 3 bărbați și o femeie din cauza băuturii, în satul Boz, comuna Doștat. Trei persoane reținute de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au reținut 3 persoane care au provocat scandal în localitatea Boz, comuna Doștat și s-au agresat reciproc. Sunt cercetate pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și lovire.

Joi, 30 mai 2019, în jurul orei 19.15, în urma unui apel la 112, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au intervenit, pe raza localității Boz, comuna Doștat, unde a fost semnalat un scandal.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma intervenției, scandalul a fost aplanat, iar din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că acesta a fost provocat, în fața unui imobil din Boz, de către 3 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 22 și 46 de ani, din localitatea Boz și Apoldu de Jos, județul Sibiu, care erau sub influența băuturilor alcoolice și care și-au aplicat reciproc lovituri, ca urmare a unor neînțelegeri apărute în mod spontan.

Două persoane au suferit leziuni ușoare, fără să rămână internate în spital.

Față de doi bărbați și față de femeia implicată în scandal, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 31 mai, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea