Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal la Roșia de Secaș: Tânăr de 24 de ani, reținut, după ce a agresat un bărbat din comună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scandal la Roșia de Secaș: Tânăr de 24 de ani, reținut, după ce a agresat un bărbat din comună

La data de 12 septembrie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 24 de ani, din comuna Roșia de Secaș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 10 septembrie 2023, pe fondul unor discuții contradictorii avute cu un tânăr din comună, l-ar fi agresat, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare ar avea nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 13 septembrie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute În perioada 26-27 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea