Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Scandal la Daia Română, înaintea jocului Viitorul Spicul – Şurianu Sebeş | După un diferend cu arbitrul Andrei Nagy, Paul Ciucă antrenorul gazdelor a primit cartonaşul roşu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paul Ciuca Industria GaldaTensiune înainte de jocul de Liga a IV-a dintre Viitorul Spicul Daia Română şi Şurianu Sebeş, un diferend în care a fost implicat centralul Andrei Nagy situaţie care a dus la eliminarea principalului gazdelor Paul Ciucă, care ar fi trebuit să apară şi pe teren în calitate de jucător, motiv pentru care şi startul jocului din etapa a 9-a a fost întârziat circa un sfert de oră.

 

La revenirea către vestiare, după inspecția terenului, înainte de startul jocului, Paul Ciucă s-a manifestat extrem de vocal la adresa arbitrului, reproșându-i anumite aspecte, mai mult sau mai puțin normale, în privința corectitudinii.

Replica lui Andrei Nagy l-a enervat pe Paul Ciucă, care a fost calmat de fratele său Horia Ciucă și un al jucător al Viitorului Spicul. Discuțiile au continuat și la vestiare, lucrurile liniștindu-se până când oficialul dăian a aflat că nu poate participa la joc, când Ciucă s-a enervat iarăşi. Pe foaia de joc, Paul Ciucă era anunțat drept titular, fiind înlocuit de V. Moldovan.

*Paul Ciucă l-a împins pe central, arbitruconsiderându-se jignit

În urma unui diferend verbal iscat între antrenorul gazdelor Paul Ciucă şi arbitrul Andrei Nagy, din Ocna Mureş, oficialul gazdelor a primit cartonaşul roşu. Discuţia s-a purtat pe tonalităţi înalte, iar dialogul a degenerat. Cei care au fost martori susţin că „centralul”  l-a jignit verbal pe Paul Ciucă, spunându-i „sunteţi cam excitat„, moment în care antrenorul gazdelor, cunoscut drept un temperament vulcanic, s-a enervat şi l-a împins pe central, care i-a transmis că nu poate participa la joc, fiind eliminat. În consecinţă, dăienii au fost obligaţi să modifice formula de start şi să nu apeleze la Paul Ciucă.

Andrei Nagy a mai gafat în urmă cu trei ani la Daia Română, când la partida Dalia Sport – Arena Alba Iulia a omis să-l elimine pe Dendiu, de la oaspeţi, deşi i-a arătat două cartonaşe galbene, o gafă monumentală! Originar din Turda, acesta a uitat apoi să se prezinte la un meci Olimpia Aiud – CS Ocna Mureş, având un  omportament mai arogant.

Evenimentele în sine vor fi analizate de Comisia de Disciplină a AJF Alba, iar în cazul în care va fi suspendat, Paul Ciucă va avea de suferit şi pe banca tehnică a Industriei Galda de Jos, echipă plasată excelent în Liga a 3-a. Am încercat să-l contactăm telefonic pe Paul Ciucă, pentru a comenta situaţia, însă eforturile noastre nu au avut succes.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea