Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL la Cugir: Bărbat de 40 de ani, REȚINUT de polițiști. A distrus bunuri și a amenințat o persoană într-un local din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Cugir de Sfântul Andrei: un bărbat de 40 de ani a fost REȚINUT de polițiști, după ce a distrus bunuri și a amenințat o persoană într-un local din oraș.

La data de 30 noiembrie 2022, Polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 40 de ani, din Cugir, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

În sarcina acestui s-a reținut faptul că, în timp ce se afla într-un local public din Cugir, ar fi provocat scandal, ar fi distrus bunuri din interiorul localului și ar fi amenințat, cu acte de violență, un bărbat.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea