Scandal între frați, la Ciugud – Autoturismul unui polițist făcut zob, amenințări cu drujba, focuri de armă, intervenție a mascaților pentru a-i ”sălta” pe agresori

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Neînțelegerile dintr-o familie din Ciugud au escaladat, duminică după-amiază, gospodăriile lor transformându-se în ”zonă de conflict”. În scandal s-au folosit bâte, o drujbă și chiar o incendiere a unor bunuri, au fost distruse două mașini, dintre care una aparținând unui polițist și a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a-i încătușa și ”sălta” pe agresori.

arestatDin informațiile primite de la locul incidentului, în prima fază doi frați din localitate au intrat cu forța în casa surorii lor, proaspăt întoarsă din Italia, unde au distrus cu bâtele tot ce le-a stat în cale, și au dat foc la câteva obiecte, totul asezonat cu amenințări și înjurături. Speriată, mai ales că în casă se afla și un copil foarte mic, femeia a sunat la 112.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Mai aproape de locul conflictului s-a aflat un polițist care s-a deplasat acolo cu mașina personală – ghinion, frații agresori, nemulțumiți probabil că au fost întrerupți din ”activitățile” pe care le aveau, i-au făcut toate geamurile zob. Apoi acolo a mai ajuns încă un polițist, cu mașina din dotare – acesta s-a ales doar cu o suită de înjurături și amenințări care au dus, într-un final, la folosirea armei din dotare, astfel că au fost trase trei focuri de avertisment.

Au mai venit alți polițiști (vreo 10 mașini – spun localnicii), jandarmi și, în final mascații, care care i-au încătușat și i-au dus pe scandalagii la arestul IPJ Alba.

Potrivit reprezentantului instituției, la locul incidentului se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la producerea lui. Cei doi bărbați din Ciugud au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca ulterior să se ia toate măsurile ce se impun într-un asemenea caz.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

ciugud 7 august 2016 at 21:39

Multumim Jandarmilor pentru interventia prompta.
Nu stim ce faceau politistii fara Jandarmi.
Pompierii la fel exemplari.
Felicitari tuturor pt.linistea adusa.

nu va bucurati prea devreme 8 august 2016 at 9:11

Politistii ii prind si judecatorii le da liber ca nu prezinta pericol public!

comuna bogata 8 august 2016 at 20:04

Saracia si nevoiile, imping oamenii ,spre acte ale disperarii.
Oare dece in comuna civilizata se trag focuri de arma?
Oare dece , preocuparile Administratiei Comunale se preocupa de Golf nu de OAMENI?
Oare ce se intampla in Ciugud?

Comentariile sunt oprite