Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal în Liga a IV-a Alba, la Ighiu! *Echipierii Performanţei au părăsit terenul în minutul 86, după ce au fost egalaţi de Olimpia Aiud!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou scandal astăzi, în Liga a IV-a Alba, în etapa a 29-a! La Ighiu, Olimpia Aiud a egalat în minutul 84, scor 3-3, iar echipierii Performanţei (echipă aflată în inferioritate numerică, Iuoraş eliminat în minutul 60) au părăsit terenul, după ce s-au certat între ei. Astfel, Olimpia va câştiga la „masa verde” şi poate evita retrogradarea în al 5-lea eşalon.

*”Eu nu vând meciuri”, a acuzat antrenorul Mihai Manea (Performanţa)!

A fost un adevărat circ la Ighiu, cu toate ingredientele, unde au existat presiuni mari pentru ca amfitrionii să cedeze jocul, însă taberele au fost împărţite, întrucât unii jucători n-au vrut şi nici antrenorul Mihai Manea. „Eu nu vând meciuri. Deja după ce s-a făcut 3-2 am plecat de pe bancă, pentru că nu am mai suportat. N-are cum să mă dea primarul afară, pentru că nu mai merg eu la echipă. Sunt dezgustat de ce s-a întâmplat, s-a ajuns să se „fure” doctoriţa de la teren pentru a pierde într-un mod sau altul. Fotbalul se joacă pe teren, nu pot să mă fac de ruşine în asemenea hal, să ne dăm la o parte„, a declarat Mihai Manea revoltat. Aflaţi în inferioritate din minutul 61, ighienii au fost egalaţi în minutul 84 şi apoi s-a ajuns la această mascaradă fără margini! Supăraţi, I. Cristea, Cioară, D. Lupşan şi Niculuţ au ieşit din teren!

În penultima etapă a Ligii a IV-a, astăzi s-au înregistrat rezultatele:

*Rapid CFR Teiuş – FC Cugir 1-3 (1-0): Rancea (22)/ I. Marcu (58), Bulgaru (80, 90+1);

*Flamura Roşie Rădeşti – CSO Cugir 2-6 (0-2): V. Marc (65), M. Popa (70) / Şuteu (3, 38, 80), Iovănescu (41), Mihu (84), Itu (88);

*Performanţa Alba Iulia – Olimpia Aiud 3-3 (2-1): S. Turuş (5), D. Lupşan (43), I. Cristea (58)/ Cioară (13 autogol), Cr. Moldovan (67), Ţălnar (85). Meciul s-a întrerupt în minutul 84, deoarece jucătorii gazdă au părăsit terenul şi n-au mai revenit pe teren deşi arbitrul Al. Vodă a aşteptat cele 3 minute regulamentare!

*Viitorul Sântimbru – Arieşul Apuseni Baia de Arieş 3-0 (neprezentare);

* CIL Blaj – Sportul Sebeş 1-0 (0-0): Olar (62);

Azi la ora 18.00: Dalia Sport Daia Română – Cuprirom Abrud (în tur, 1-1).

Ieri: *Metalul Aiud – Viitorul Unirea 1-1 (0-0): Birk (58)/ Chesnoiu (67);

*CS Ocna Mureş – Europa Alba Iulia 0-4 (0-2): Apetri (15), Bălaş (27), M. Cristea (55, penalty), Haiduc (73)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea