Rămâi conectat

Sport

Săptămână încărcată pentru Volei Alba Blaj, campioana României | Astăzi, meci extern la Craiova, în compania ultimei clasate

Dan HENEGAR

Publicat

în

volei-alba-blaj-csm-lugoj-11Volei Alba Blaj, campioana României, are de străbătut o perioadă încărcată în privinţa jocurilor oficiale în competiţia internă, voleibalistele conduse de Darko Zakoc urmând să susţină 4 întâlniri în numai 5 zile.

Primul dintre acestea se dispută astăzi în Divizia A1, de la ora 16.00, pe terenul ultimei clasate, SCMU Craiova, formaţie care a reuşit să cucerească un singur set în acest sezon, în cele 4 partide. Deţinătoarea titlului, formaţia din “Mica Romă”, poziţionată pe locul secund al ierarhiei, cu 4 succese la rând, dintre care ultimele trei cu 3-0, este favorita incontestabilă a confruntării, punându-se numai problema duratei meciului din Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”.

La sfârşitul săptămânii sunt programate, la Blaj, 3 întâlniri cu nou-promovata SCM Piteşti, “dubla” din Cupa României şi meciul din campionat. Vineri 4 noiembrie, de la ora 18.00, se va disputa manşa retur din sferturile Cupei României, sâmbătă 5 noiembrie, tot de la ora 18.00, va avea loc partida din etapa a VI-a a Diviziei A1, iar duminică 6 noiembrie, de la ora 11.00, se va disputa întâlnirea tur din sferturile Cupei României. La toate cele 3 meciuri, intrarea în sala “Timotei Cipariu” este liberă.

Sunt partide în care pornim drept favoriţi şi trebuie să le tratăm cu seriozitate pentru a evita orice supriză. În Cupa României ne dorim calificarea în semifinale, mai ales că jucăm ambele întâlniri pe teren propriu, iar în campionat ne propunem să câştigăm ambele întâlniri în minimum de seturi. Le mulţumim celor de la Piteşti, pentru sprijin şi înţelegere, întrucât au acceptat varianta propusă de noi”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

Să mai precizăm că la începutul lunii decembrie Volei Alba Blaj va debuta în alte două competiţii în care este angrenată. Astfel, în 14 decembrie, Volei Alba Blaj va susţine întâiul joc din cadrul Grupei B a Ligii Campionilor, în deplasare cu Dinamo Moscova, iar marţi, 20 decembrie va avea loc, la Timişoara, la ora 18.00, Supercupa României, între Volei Alba Blaj şi CSM Tîrgovişte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea