Rămâi conectat

Actualitate

Sancţiuni pentru nereguli în transportul rutier de persoane şi mărfuri, aplicate de poliţiştii din Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

În perioada 11 – 17 februarie 2013, pe raza județului Alba, s-au desfășurat acțiuni în conformitate cu Planul de Operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa  TISPOL BUS & TRUCK, pentru verificarea vehiculelor destinate transportului rutier public de persoane și mărfuri.

Acţiunile au vizat reducerea victimizării din accidente rutiere și combaterea încălcării normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către conducătorii acestor categorii de autovehicule.

În cadrul acţiunii au fost oprite şi verificate 648 de autovehicule de transport marfă şi 280 de autovehicule de transport persoane.

Pentru nereguli constatate, faţă de 207 conducători de autovehicule de transport marfă au fost luată măsura sancţionării contravenționale, cele mai multe sancţiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea au fost constatate 2 infracțiuni rutiere,  reţinut un permis de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Valoare sancţiunilor aplicate este în valoare de  45.700 lei.

În ceea ce priveşte controlul vehiculelor de transport persoane, poliţiştii au constatat 61 de abateri contravenţionale, în valoare de 9.750 lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. A fost reţinut un permis de conducere (pentru depășire neregulamentară) şi două certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea