Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SÂMBĂTĂ: „Ziua vânătorului și pescarului” ediția 2023, sărbătorită la Complexul vânătoresc Lupoaia din Hăpria, comuna Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Ziua vânătorului și pescarului” ediția 2023 va avea loc sâmbătă 7 octombrie, începând cu orele 13:00, la Complexul vânătoresc Lupoaia din Hăpria, comuna Ciugud.

Asociația județeana a vânătorilor și pescarilor sportivi Alba organizează în data de 7 octombrie 2023, la Complexul vânătoresc din Hapria, Ziua vânătorului și pescarului ediția 2023.

”Invităm la această mare sărbătoare, devenită deja tradițională, toți membrii vânători și pescari ai asociației, prieteni, colaboratori și simpatizanți. Vă vom încânta cu produse tradiționale vânătorești, băuturi alese, muzică lăutărească, surprize și multă voie buna. Vă așteptăm cu drag!”, a transmis Vasile Bucur, președintele  AJVPS Alba.

Vom trăi momente alese, de camaraderie de breasla, ne vom bucura de revederea prietenilor și simpatizanților, vom depana amintiri și vom crea o atmosferă de coeziune și voie bună.

Vom oferi o prezentare inițiată de catre ing. Radu Mija, membru de onoare al Ajvps Alba, intitulata,, Etică vanatoreasca-istorie și contemporaneitate”, demonstratie de tir cu arcul , ne vom bucura de savoarea gastronomiei vânătorești unica și plina de esențe ancestrale și vom ciocni pahare cu vin .

Un salut vanatoresc tuturor și va așteptam cu drag!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea