Rămâi conectat

Actualitate

SÂMBĂTĂ: Şcolile din Alba Iulia îşi deschid porţile pentru părinţii care urmează să-şi înscrie copii în clasa pregătitoare. Vezi programul

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 30 martie 2013, va fi Ziua Porţilor Deschise la şcolile din Alba Iulia. Părinţii care urmează să-şi înscrie copiii la şcoală în clasa pregătitoare sau clasa I, în anul şcolar 2013 -2014, sunt aşteptaţi pentru a se adresa cu întrebări şi pentru a se familiariza cu tot ceea ce înseamnă clasa pregătitoare.

 Părinţii, dar şi copiii, vor avea ocazia de a vizita spaţiile dedicate activităţilor claselor pregătitoare şi de a purta discuţii cu personalul unităţiilor de învăţământ implicate în această activitate. De asemenea, li se va prezenta părinţilor programul „After School” (Şcoală după Şcoală). La solicitarea părinţilor, acest program asigură supravegherea, instruirea copiilor şi participarea lor la activităţi educative atractive până la ora 16.00.

 La Şcoala “Mihai Eminescu” (de lângă Piaţa Cetate) pe lângă activităţile pe clase, pe holurile şcolii, ai căror pereţi sunt deja „tapetaţi” cu zecile sau poate chiar sutele de diplome obţinute de elevii şi olimpicii şcolii, vor fi amenajate expoziţii în cadrul proiectului „PRO NATURA”, iar de la ora 11.00, la sala de sport va avea loc un spectacol caritabil pentru elevii cu dizabilităţi ai şcolii, organizat de directoarea Rodica Marinescu şi profesorii Mirona Furdui şi Vasile Grozav.

 De asemenea, la Şcoala „Ion Agârbiceanu”, aşa după cum ne-a informat directoarea Mariana Maierescu, pe lângă vizitarea şcolii şi discuţiile cu profesorii, dascălii care predau în acest an şcolar la clasele a IV-a vor organiza cu acest prilej activităţi inedite cu elevii lor, la care au fost invitaţi să participe copiii de la Grădiniţele nr. 8, 9 şi 11, împreună cu educatoarele şi părinţii acestora. Scopul acestor manifestări este de a facilita comunicarea dintre părinţi şi cadrele didactice care vor prelua clasa pregătitoare în anul şcolar 2013 – 2014, precum şi informarea familiilor privind oferta educaţională a şcolii.

 Iată programul Zilei Porţilor Deschise de la şcolile din Alba Iulia:

 Şcoala cu clasele I-VIII „Mihai Eminescu” – orele 10.00 –  13.00

 Şcoala cu clasele I-VIII „Ion Agârbiceanu” –  orele 9.00 – 17.00

 Şcoala cu clasele I-VIII „Avram Iancu” –   orele 10.00 –  13.00

 Şcoala cu clasele I-VIII „Vasile Goldiş” – orele 9.00 –  12.00

Colegiul Tehnic „Apulum” – 9.00 -13.00

Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” – 9.00 – 16.00

Liceul Sportiv – 9.00 – 15.00

 Amintim că, începând cu data de 1 aprilie, va fi pus în funcţiune şi telefonul TelVerde, cu numărul 0.800.816.258, unde părinţii şi toţi cei interesaţi pot solicita informaţii legate de înscrierea copiilor în învăţământul primar în anul 2013.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea