Ziarul Unirea

Sâmbătă, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Unu FC Gloria Bistrița | “Alb-negrii”, la prima reprezentație internă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Unirea Alba Iulia dispută sâmbătă, 31 august, de la ora 18.00, pe Stadionul “Cetate”, primul joc intern al campionatului, elevii antrenorului Mihai Manea aflându-se în fața confruntării cu un adversar incomod.

Gruparea ce se vrea urmașa Gloriei Bistrița are un start ratat de stagiune, după eliminarea din Cupa României venind și eșecul de acasă cu Sănătatea Cluj, scor 0-2, în runda inaugurală, o situație similară cu a amfitrionilor, și ei cu două înfrângeri la rând (cu Industria Galda în Cupa României și la Șelimbăr). În distribuția condusă de Dan Matei sunt jucători ce au evoluat la Metalurgistul Cugir (Vărărean și Stoianof), dar și fotbaliști experimentați, cum ar fi Lorincz, Nalați sau Curtuiuș.

ELIT

“Alb-negrii” au întregul lot la dispoziție și încearcă să-și adjudece primele puncte din acest sezon pe care-l dispută în Seria a 5-a a Ligii a 3-a. “Jucătorii reprezintă principalul factor al unei echipe, există potențial, calitate, singurul lucru ce lipsește fiind încrederea în noi. Sunt sigur că elevii mei se vor mobiliza și am mare încredere că vom arăta altfel în acest joc dificil”, a spus antrenorul Mihai Manea

Dan HENEGAR